|
Iepazīsties
370 lietotāji on-line
95 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Pucina62 dienasgrāmata
Pucina62: Tas domāts informācijai un pārdomām. Te gandrīz visi teksti ir tādi visās sadaļās. Nesaprotu uzbraucienu!😔
#6 2023-02-05 11:37 straume22: Ķīnā ēd kukaiņus. Daudz. Tātad spēj pārstrādāt. Ja Latvijā būtu tik daudz, ka čum un mudž...(filozofē, nožagoJs)
#4 2023-02-05 11:30 Pucina62: Par augiem zinu, ka jāēd, kas aug savā klimata joslā un pat labāk tuvāk mājām, tas kā agrāk, kad dzīvoja viensētās. Bet kā ar organisma īpatnībām vēl neesmu iedziļinājusies informācijā.
#7 2023-02-05 11:40
Pārējos 36 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ko darīt ar rūgtiem gurķiem? (17)
Nezinu ko lai iesāk ar šī gada gurķu ražu, visi gurķi rūgti. Ne jau nu pirmo gadu gurķus audzēju, bet tā nu ir pirmo ...
Krimildes (6)
Padalies, lūdzu, ar pieredzi kā pareizi salīt krimildes. Vai ir nepieciešama termiskā apstrāde?
Tītara fileja. (17)
Kā pareizi būtu gatavot tītara fileju? Nenocietos un nopirku šodien. Rīt būs gardas pusdienas, cerams :) Vēl ne reizi ...
Kā ātrāk nomizot sīpolu (11)
atradu manuprat veidu kaa to var 2x aatraak izdariit: paargriezam siipolu gareniski ar visu mizu uz puseem, un, griezot ...
Kā iemarinēt gaļu? (14)
gribu izžāvēt gaļu, bet sasālīta un ar garšvielām īsti nepatīk. Mammā kādreiz mācēja samarinēt ļoti garšīgu, bet ... |