|
Iepazīsties
370 lietotāji on-line
95 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Pucina62 dienasgrāmata
Pucina62: Tas domāts informācijai un pārdomām. Te gandrīz visi teksti ir tādi visās sadaļās. Nesaprotu uzbraucienu!😔
#6 2023-02-05 11:37 straume22: Ķīnā ēd kukaiņus. Daudz. Tātad spēj pārstrādāt. Ja Latvijā būtu tik daudz, ka čum un mudž...(filozofē, nožagoJs)
#4 2023-02-05 11:30 Pucina62: Par augiem zinu, ka jāēd, kas aug savā klimata joslā un pat labāk tuvāk mājām, tas kā agrāk, kad dzīvoja viensētās. Bet kā ar organisma īpatnībām vēl neesmu iedziļinājusies informācijā.
#7 2023-02-05 11:40
Pārējos 36 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (4)
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti ...
Šampinjonu cepšana - eļļa vai margarīns? (22)
Internetā esmu noskatījis recepti "sviestā cepti šampinojni". Bet man nav sviesta un negribu arī pirkt, jo nebūs kur ...
Pesto mērce (21)
Vai kāds(a) varētu ieteikt kādu progresīvāku metodi, kā sasmalcināt baziliku pesto mērcei?.....
Padalaties - laba maltā kafija (34)
Neesmu baigais feinšmekeris, bet pēdējā laikā jūtu, ka kafijas garšā ir pretīgi rūgta un līdzinās grauzdētām zāģu ... |