FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
v_s_o_p dienasgrāmata
 Piektdiena 07-09-2012 22:18 10  37
Sviestbeku zupa

Sviestbeku zupa

Baraviku un citu sēņu zupa nestāv blakus, tai nepiemīt īpašs sviesta bekām raksturīgs garšu “spektrs” ..

Ko mēs rīkojamies. Mēs sagriežam(nesmalcinām!, atbrīvojot tās no plēvēm, virsdaļas un apakšdaļas) sviestbekas un liekam tās vārīties(15-20min.) “Buljonam” pievienojam kartupeļu kubiciņus. Ko mēs darām tālāk. Pannā, augu eļļā mēs apcepam sasmalcinātu sīpolu. Tiklīdz sīpols “ieņems“ “dzintara krāsu” pievienojam karoti miltu”(1 deserta karote). Šo maisījumu mēs karsējam ~1,5 min. intensīvi maisot. Pēc tam šo maisījumu mēs “nosūtam” zupas katlā un samaisām. Tiklīdz kartupeļi būs gatavi, noņemam katlu no plīts , “noslīcinām” zupā 1/5 paciņas sviesta. Zupa gatava. Lietot ar 25% krējumu..
Vēl nesen lika par sevi atgādināt Izcils pasodoble izpildījums
citi ieraksti v_s_o_p d-grāmatā (~187)
Komentāri
flame528: Krējuma vietā var pielikt sieru dzintars,garša un konsistence super.
#1
2012-09-07 22:37
v_s_o_p: Piekrītu, vienīgi nevajag izmantot piensaimnieka izstrādājumu “Dzintars ar baraviku garšu” :)
#2
2012-09-07 22:44
flame528: Tikai klasiskas vērtības.
#3
2012-09-07 22:46
diaanna: Augu un dzīvnieku taukus jaukt vienā ēdienā nav pareizi. Nezinu, kāpēc, bet tas tā ir...kaut kur lasīju.
#4
2012-09-07 22:48
ZIVE9: Nelabojams vecpuisis ! :))
#5
2012-09-07 23:06
v_s_o_p: Labojams :)
#6
2012-09-07 23:21
ZIVE9: Nu tad- Labojies ātrāk!!!!:)
#7
2012-09-07 23:22
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Kā cept maizi? (16)
Vai kāda, varbūt kāds var pateikt, kādus miltus vaslabāk izmantot, kad cep picu?
Kliņģeris (11)
Lūdzu iesakiet, kur Rīgā cep garšīgus kliņģerus? Saldos un sāļos....
Kā izmantot sarīvētos burkānus pēc sulas izspiešanas? (22)
Tagad sulu spiešanas laiks! Sulu izdzer, bet samaltos burkānus žēl sviest ārā. Pamēģināju cept kopā ar tītara gaļu ...
Pēdējā laika gastronomiskie atklājumi (29)
Sakārojās kaut ko garšīgu, bet pati nesaprotu, ko, gribas ko jaunu- varbūt kāds var padalīties ar kādu nesen izmēģinātu ...
Vok pannas izvēle (11)
Tuvojoties svaigu zaļumu sezonai, rodas vēlme apgūt jaunās plīts fīčas, respektīvi iemēģināt gatavot vokpannā... ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅