|
Iepazīsties
360 lietotāji on-line
127 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
v_s_o_p dienasgrāmata
v_s_o_p: Piekrītu, vienīgi nevajag izmantot piensaimnieka izstrādājumu Dzintars ar baraviku garšu :)
#2 2012-09-07 22:44 diaanna: Augu un dzīvnieku taukus jaukt vienā ēdienā nav pareizi. Nezinu, kāpēc, bet tas tā ir...kaut kur lasīju.
#4 2012-09-07 22:48
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā cept maizi? (16)
Vai kāda, varbūt kāds var pateikt, kādus miltus vaslabāk izmantot, kad cep picu?
Kā izmantot sarīvētos burkānus pēc sulas izspiešanas? (22)
Tagad sulu spiešanas laiks! Sulu izdzer, bet samaltos burkānus žēl sviest ārā. Pamēģināju cept kopā ar tītara gaļu ...
Pēdējā laika gastronomiskie atklājumi (29)
Sakārojās kaut ko garšīgu, bet pati nesaprotu, ko, gribas ko jaunu- varbūt kāds var padalīties ar kādu nesen izmēģinātu ...
Vok pannas izvēle (11)
Tuvojoties svaigu zaļumu sezonai, rodas vēlme apgūt jaunās plīts fīčas, respektīvi iemēģināt gatavot vokpannā... ... |