|
Iepazīsties
390 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
mis_parkere dienasgrāmata
Geisha: Labs - man ir liela desa un prāta nemaz. Atliek tikai pajautāt kādas šķirnes. Zini, bet brīžiem liekas, ka te ir Tvaika ielas filiāle.
#1 2016-01-26 09:46 edelveiss1971: Nu re!Viens REĀLS SIEVIŠĶIS,SKAISTS,PRAKTISKS un ar LIETIŠĶU PIEGĀJIENU..!!!
#2 2016-01-26 20:46 limonija: Ir varianti - varbūt Ģintermuižas filiāle...:D Tā romantiskāk izklausās;)
#3 2016-01-27 11:21 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kāpēc Maximā visi saldējumi ir tik negaršīgi? (45)
Pinīgi pazudis latviešu šokolādes saldējums. Jau kuro gadu viņi galīgi nebaudāmus saldējumus izvēlas - vai tad necieš ...
Dabīgākie piena produkti (12)
Es saprotu, ka visi viņi s**i, un ka sākumā pienu " sadzen " piena pulverī un tikai tad iejauc " piena produktu " pēc ...
Marinēti ķirbji (12)
Nokāvu ķirbi. Jau biezzupu uzvārīju, tagad gribu iemarinēt ķirbi kubiciņos. Ir sava recepte, bet ko iesakāt jūs, lai ...
Mērces tradicionāli miltu mērču vietā (14)
Sveiki, visu bērnību un arī jaunību esmu baudījusi un pati gatavojusi tradicionālās gaļas mērces ar miltiem un krējumu. ...
Soļankas un boršča receptes (4)
Vai kāads nepadalītos soļankas un boršča receptēs! Zinu ka blonskim esot varen laba soljankas recepte. Borščam esot ... |