|
Iepazīsties
140 lietotāji on-line
95 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
siikaa16 dienasgrāmata
pensionars: No govs vārda Rimi piena dārgs siers . ss.lv sludin. Var dabūt pienu , biezpienā Olas kimenes sāls ( daudz) un tad jāuzkarsē pilnpienā. . ( citronskābe + jo biezpiens nav skābs) , etikis ja nav sarūdzis piens . Laukos vai tirgū nopirk biezpienu 2.evro kg mazāks čakars , un tad gatavo sieru ( pekīnas pīļu olas vērtīgākas un gardāks siers)
#2 2015-06-20 16:51 pensionars: p.s. Pienu vēlams karsēt ūdens peldē. (trauku ar pienu ieliek katlā ar ūdeni )
#3 2015-06-20 16:57 limonija: Sviests drusku jāpieliek...Ja ir mājās gatavotais(tirgū var dabūt), tad vnk mēli var norīt, cik garšīgi;)
#4 2015-06-20 19:25 Samila: Vīnu ar nav sarežģīti uzbrūvēt ;) sula, cukurs un raugs... nekas nav ne jāvāra, ne jākāš, tik pēc pusgada jāsāk tukšot ;)
#5 2015-06-20 20:26 siikaa16: Vīnu nebrūvēju, bet gan kaut ko stiprāku. Pirmais siera gatavošana mēģinājums izdevās. Tagad to gatavošu arī pēc citām receptēm.
#7 2015-06-20 23:59 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Skābeņu zupa (16)
Vai kāda varētu paskaidrot kurā brīdī skābenes klāt jāliek? ieliekam katlā zaaveetu gaļu, tad saujiņa putraimu un ...
Kafija melna kā mafija... (19)
Vai tā ir taisnība, ka kafijai berot klāt kafijas koka samaltas mizas un to tirgo kā kafiju? Ko tad īsti mēs tur dzeram ...
Saulē kaltētu tomātu uzglabāšana (2)
iegādājos litru saulē kaltētu tomātu eļļā, ļoti labas kvalitātes, atvēru burku un ēdīšu kādu mēnesi, gribi lūgt kr ... |