|
Iepazīsties
160 lietotāji on-line
95 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
siikaa16 dienasgrāmata
joens: Ja bulciņas dabiskas, būs kļuvušas spalvainas. Ja ķīmiskas, tad varbūt pat mikreni nejadzēs, varēs nograuzt tāpat.
#3 2014-12-25 13:05 fokapirmais: Visa peļuku cilts būs Tev pateicīga, par bagātīgo Ziemassvētku cienastu. :)
#4 2014-12-25 17:00 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ko var likt uz galda šādā karstumā??? (30)
Rīt paredzami ciemiņi,un lai arī apetīte šajā karstumā varbūt nav liela,bet tomēr latvieši ir ēdāju tautiņa... Varbūt ...
Padalaties - laba maltā kafija (34)
Neesmu baigais feinšmekeris, bet pēdējā laikā jūtu, ka kafijas garšā ir pretīgi rūgta un līdzinās grauzdētām zāģu ...
Brāga paliek par ķīseli,pec 3-4 dienu rūgšanas. Kāpec? (5)
Pirms tam nekas tamlidzigs nebija noticis. Lieku 5kg cukura uz 10kg kviesu graudu. Tilpnes lielums 50l. Norugst pec ...
Kartupeļu klimpas (15)
Jau trīs reizes nesekmīgi mēģinu dabūt gatavas kartupeļu klimpas. Daru visu, kā rakstīts receptēs. Mēģināju gan ar ...
Majonēzes gatavošana (9)
kā gatavo majonēzi? putoju olas dzeltenumus ar eļļu un citronu sulu, sanāca nevis majonēze, bet nu nezinu, pat kā to ... |