|
SuR tēma (2012-05-05 22:04) [ visas] :
Bebra gaļa
Labdien! Esmu žurnāliste un veidoju materiālu par bebra gaļas sagatavošanu, tādēļ, ja esi mednieks/medniece un vēlies padalīties ar savu īpašo recepti- raksti :)
|
Medniece neesmu,bet kotletes esmu gatavojusi no bebru galas,liek klāt cūkas speķi,ķimenes,pārējo,to pašu,ko kotletēm no cūkas gaļas,loti garšigas.
|
Uz kilogramu gaļas( komponentus attiecīgi pēc svara sareizināt)
1/2.citrons( sablendē vai sīki sagriež)
1.ēd. karote cukurs
1.ēd. karote eļļa
Sāls, piecu piparu maisījums pēc garšas, visu sajauc, tad noslogo un uz 3 dienām ieliek aukstā vietā marinēties, tad liek cepeškrāsnī un cep gatavu, sanāk sulīga un ļoti garšīga gaļiņa.
Šādi var iemarinēt arī kūpināšanai vesalu bebru, tad gan turu vismaz piecas dienas marinādē un piešauju klāt vēl ķimenes un ķiploku.
Garšīga ir aste, to izvāru garšvielās un tad sagriež gabaliņos uzliek uz šķīvja, aplej ar palikušo buļjonu, aukstumā iekšā kamēr sacietē. Mmm..., kas var būt gardāks par šo!!!
|
Jaa,bebrs ir delikatese...to jaaizbauda...un to nevajadzeetu izmantot,kaa pamateedienu...
|
Bebram taapat kaa jebkurai meza galai ir jaaliek vairaak specijas un galvenais kadikogas. Var smoreet taapat kaa jebkuru meza galu, bet kotletees prasaas pievienot patreknu cuucinu vai spekiiti. Bebru akninas vot taa ir stelle!
|
Es no jauna bebra esmu taisijis sašliku, lieku sāli ,cukuru,eļļu,citronu sulu,piparus...nu sanāca superīgs,spečuki pat nevarēja atšifrēt ka tā ir bebra gaļa!
|
|
Rādu no 1 līdz 6 (kopā 6) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|