|
Savu kulināro talantu veltī pikantu un garšīgu ēdienu pagatavošanai,visu laiku improvizējot.
Iemīļotie ēdieni - teļa aknas ar majorānu,malvu un salviju,kā arī sparģeļi,svaigi kāposti un rutki.
Pusdienās vēlams apēst 5-6 valriekstus,bet sāls un cukurs jāierobežo.
Derīgi Kaukāza minerālūdeņi.
|
Pati to visu ieveero?Man garsho pikanti eedieni,bet saali un cukuru gandriiz nelietoju.
|
To nerakstīju tāpēc,lai kāds to ievērotu.Es padalījos informācijā,ko izlasīju kādā žurnālā.Tā lūk!
|
It ka jau tā tas ir-vismaz man tiešām garšo pikanti ēdieni-un pati izvelies kombinēt dažādus garšvielas veidas, ka arī audzēju tos [jau hobijs], bet ar to sāli un cukuru bēdīgāk, es bez viņiem nevaru:(((
|
Arī man garšo pikanti ēdieni un svaigiem kāpostiem ir spēks :))) bet no cukura pie tējas jau sen esmu atteikusies, kaut arī saldumus ĻOTI mīlu :))
|
Nu jā...pikantie ēdieni pat ļoti iet pie sirds, un eksperimentēt ar` patīkās...un SALDUMI...bez tiem dzīve nav iedomājama...mana:)) ............iemīļotākie ēdieni: tie, kuri gatavoti ar mīlestību!
|
hm, kaut kā visiem patīk kaut kādas pikantās lietiņas... man arī :) bet par to cukuru un sāls ierobežošanu - tas ir praktiski neiespejams.. saldie ēdieni - man ir tie mīļakie. Sāls, savukārt, piedod garšu ēdienam.. IMHO
|
|
Rādu no 1 līdz 7 (kopā 7) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|