soul3 (2008-07-29 21:14) |
|
..pavāra sāls ūdenī un tad apcep sviestiņā...bet recepšu ir tik,cik cilvēku,lai veicas!:)) |
vesitis (2008-07-29 21:45) |
|
Paldies,izmēģināju-varētu teikt -garšīgi! |
selnija_ (2008-07-29 22:43) |
|
Es izmērcēju, pavāru un tad salātos, vai tāpat vien var nograuzt, arī labi garšo:) |
xcauna (2008-07-29 23:02) |
|
Es marinēju- nogriežu nedaudz no abiem galiem pupiņai, kārtoju burciņās ar burkānu ripiņām(pupiņas nevar būt pāraugušas), var klāt pipargurķīšu (var bez tiem, tas smukumam), leju virsū marinādi, pasterzēju un gatavs. Parasti lieku pus litra vai 800 gr burciņās (aizgriežamās ar vāciņu, nu tās parastās veikala burciņas).
Marināde - uz litru ūdens 1 ēd. karote sāls, 2 ēd. karotes cukura, 1 ēd karote esnce, melnie pipari, bet vispār marinādi pagaršoju, kas labāk garšo, to vairāk pieber... Darbiņš nedaudz ir, bet gardi gan! Gribi tici, gribi metici!Labu apetīti!!! |
Papele (2008-07-30 09:57) |
|
Es viņas noplaucēju un tad apcepu... Mmmmm.... un tad ar majonēzi, nu pasaka!!! |
Zuzele (2008-07-30 21:59) |
|
Es novāru pupiņas pākstis , sagrieztas 3 līdz 4 cm garumā.
Tad, kad atdzisušas, pievienoju sagrieztu sīkos gabaliņos sīpolu , tomātus gabaliņos , mazliet sāli un majonēzi sajauktu ar skābo krējumu. Ļoti garšīgi salāti sanāk. |
brencis (2008-07-30 22:57) |
|
Es ne vāru ,ne mērcēju.Lieku uzreiz uz pannas kopā ar puķķāpostiem,kuri arī nav vārīti un uz lēnas uguns apcepu sviestā .iznāk kraukšķīgi un garšīgi. |
brencis (2008-07-30 22:58) |
|
Paldies cauna par marinēšānas recepti ,noteikti šogad tā iekonservēšu. |
|
Rādu no 1 līdz 8 (kopā 8) |
|
|