FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Gardēži
 krauforte tēma [visas]:
 Pildiiti tomaati..

krauforte (2008-04-11 08:22)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 ---Pildīti tomāti vienmēr rosina apetīti - gan kā aukstie uzkožamie, gan kā bufetes galdā, gan kā piedeva! Tomāti satur daudz minerālvielu, it īpaši kāliju. Baziliks rosina apetīti.
---Produkti:
4 miltaini tomāti, 1 saišķītis pavasara sīpolu, 1 ēd. k. augu eļļas, 400 g jauktas maltās gaļas, pa 1 saišķītim pētersīļu un bazilika, 1 tējk. aso sinepjum, 1 ēd. k. rīvmaizes, 1 ola, sāls, baltie pipari, 2 ēd. k. skāba krējuma, 1 ēd. k. sviesta.
---Pagatavošana:
1) Tomātus nomazgājiet un izgrieziet kātiņa pamatni. Izdobiet tomātu vidu ar mazu karotīti, izņemto tomātu mīkstumu kopā ar nogrieztajām, lietojamajām kātiņu pamatnes daļām sagrieziet sīkos, gabaliņos. Nomazgājiet sīpolus, notīriet un sagrieziet plānos gredzenos. Cepeškrāsni uzkarsējiet līdz 200°C.
2) Lielā pannā uzkarsējiet eļļu, pievienojiet malto gaļu un cepiet to eļļā uz straujas uguns tik ilgi, kamēr tā kļūst drupaina. Pievienojiet pavasara sīpolus un pusi no sagrieztajiem tomātu gabaliņiem, turpiniet cepšanu vēl 5 minūtes. Samaziniet uguni un karsējiet, līdz tomātu sula ir nedaudz novārījusies. Ļaujiet mazliet atdzist.
3) Garšaugus nomazgājiet, nosusiniet un smalki sagrieziet. Pievienojiet tos maltajai gaļai kopā ar sinepēm, rīvmaizi un olu. Visu labi sajauciet. Pievienojiet krietni daudz sāls un piparu.
4) Tomātus salieciet karstumizturīgā formā un piepildiet ar maisījumu. Atlikušos tomātu gabaliņus sajauciet ar skābo krējumu, pievienojiet garšvielas un arī lieciet uz tomātiem. Katram tomātam virsū uzlieciet sviestu un apmēram 25 minūtes cepiet cepeškrāsnī (180°C temperatūrā).

Baigi labi....Lai garsho!:)
zigula8 (2008-04-12 13:36)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Labprāt izmēģināšu, tikai laikam "tomātu" laikā.
Biteena (2008-04-16 00:43)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Izklausās garšīgi. Tomēr daudz ko vajag. Ir pavisam vienkārša recepte.
Pildījumam:
vārīti rīsi
vārīti zaļie zirnīši (var būt saldētie)
sarīvēts siers
majonēze
Šaujam cepeškrāsnī, īsi pirms gatavības pārliekam siera šķēlīti, tomāta cepurīti.
ŅAMMMMM
Rādu no 1 līdz 3 (kopā 3)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅