|
leone tēma (2012-02-08 15:04) [ visas] :
Vistas fileja tajiešu gaumē-kad vajag ātri un garšīgi.
Uz liek vārīties rīsus.Divas paprāvas vistas filejas sagriež strēmelītēs.Pannā sakarsē apmēram ēdamkaroti eļļas,tajā mazliet apcep filejas gabaliņus(bet var arī to nedarīt),pievieno paciņu sarkanās karija pastas,pakarsē,vislaik maisot,līdz sāk smaržot,tad pannā ielej kokospienu(1 bundžu).Kad piens uzvārās-gatavs.Arī rīsi pa šo laiku jau gatavi.Var pats ēst,un var citiem arī dot.Labu ēstgribu!
Visu nepieciešmo var nopirkt Rimi.
|
a nekādas citas garšvielas nevajag? (nekad neko neesmu ar kokosa pienu gatavojusi, nav pieredzes), vai tā vista/mērce nebūs dikti šķidra (pilnīgi nekādas sajēgas - man, a izklausās tiešām ātri un viegli pagatavināma ņama)
|
Ja gribās kreptīgumu,var mazliet sojas mērces pievienot,kad cep tos gabaliņus.
Es arī nebiju gatavojusi,bet mērce iznāk tāda mazliet tumīga,pašā labumā.Un garšo pat tiem,kuri ir bijuši noraidoši pret eksotiskajiem ēdieniem.
|
Cik gramu sarkanās karija pastas ir paciņā?
|
Es rīsu vietā gatavoju ar kuskusu un speciālo Ideal mērci vistas gaļai. Diemžēl man tāpat kā Kokotei nav nācies gatavot ar kokosa pienu.
Ļoti gardi sanāk, pamēģini un dod ziņu kā garšoja.
Veiksmi un labu apetīti!
|
Labdien!Kāpēc man atsūtīji recepti!?Tā ir ļoti nepilnīga.Vistas filejai pievieno dārzeņuņus....papriku,sīkos burkāniņus,pāktīs pupiņa....kariju miksē ar citu garšveiku,tas ir tas efekts un pārlej ar kokospienu,tad gan ir garšīgi.
|
To,cik gramu pastas ir paciņā,šobrīd nepateikšu vis,jo mājās nav.Kad nopērk, uz paciņas gan jau,ka ir rakstīts.
Lina,speciāli nevienam nekas netika sūtīts.Un mana recepte ir tāda,kā te rakstu.Tava ir cita,bet jādomā,ka arī garšīgi sanāk.:))
|
A, davaj, meitenes, sakaujaties..!! :D
|
Thai...
|
epikaso,pēc cepšanās vistu klapēt vairs nav jēgas.:))))
|
līna> nav ko uzbraukt, tikko degunu apsildījušai...vajag skatīties pie reģistrācijas IG, ja atzīmēji vai neizņēmi ķeksi no sadaļas, ka Tev jāpārsūta visa jaunākā informācija IG, tad pastkastē ne tikai aicinājumus uz randiņu saņemsi...
PS. galu galā katram ir tiesības uz savi izpratni par vistu thai (kM) gaumē
|
Man patīk par tām klapētām vistām....
Bet... es ņemu sviestiņu,lieku paniņā un sakarsēju, pāris paprikas sakapāju,šampinjonus,sīpolus,kad tie skaisti ,viegli apcepti,pievienoju trīs,četras(atkarībā no ēdāju skaita)vistas filejas,sagriztas standziņās , apcepinu un visam tam pievienoju ķinas salskābo čili mērci,varam pievienot sāli,piparus,tas pēc garšu izjūtām,katram kaut kas savs.Ceļu galdā vai nu ar svietā apceptām baltmaizes rikām,vai novārītiem rīsiem.Manējie ir starā.
|
kokosriekstu piens šai ēdienā (ar vai bez dārzeņiem) dod super garšu. Arī tajiešu zupiņai, bet daudzi mani dreaugi saka, - man kokosrieksti negaršo, bet šai ēdienā tā graša kopā ar Tajiešu aso garšvielu (arī zaļā karija pasta ir super, ne tikai sarkanā) nav izteikti kokosriekstu, tā, ka nav jābaidās :) Dievinu tajiešu ēdienus! :)
|
Izrādās manam lielajam bērnam šitais patreiz topa ēdiens- brīvdienās, kad šamais pie manis, kopā gatavojām, viņš tikai parasto kariju lika, es nedaudz ķiplokus un vēl ananāsus (no kompota) - škidra tā mērce, bet tik burvīgi tas viss rīsos sasūcās un ar balto Lindeman vīnu bija vienkārši fantastiski :) - un kokospiens nemaz negaršo kā kookosi saldumos :)
|
|
Rādu no 1 līdz 14 (kopā 14) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|