Šorīt atradu chefkoch.de vienkāršu recepti, par kuru ir daudzas sajūsminātas atsauksmes. Garšos tiem, kam patīk asums:
3 daiviņas ķiploku
zariņš rozmarīna, zariņš timiāna
2 sarkanā čili pākstis
150 g feta siera
1 lauru lapa
3 graudiņi balto piparu
Ķiplokus un čili (bez sēklām) sagriež plānās ripiņās, sieru gabaliņos, kopā ar garšvielām liek sterilā burkā un pārlej ar eļļu, lai ir pilnīgi nosegts. Ļauj ievilkties ne mazāk kā nedēļu, bet var droši stāvēt aizvākots vairāk nedēļas. Eļļa nebija īpaši norādīta, bet cilvēki lietojuši gan olīveļļu, gan rapšu eļļu.
|
Noteikti pameģināšu.
|
Paldies, just!:)
|
Drausmīgi...
|
.....man te pāris pudeles Itāliešu vīna aizķērušās.....( bez uzkodas grēks dzert...)...;)
|
Asumam der kaada zjilete...
|
Ir taisīts arī ar krievijas sieru,nu makteni feins,
pipari tak veselīgi!
|
Ideāli būtu ar pašmāju kazas sieru!Paldies!
|
un kur to visu var likt?
|
...piekost pie Sabilē audzētām vīnogām ...
|
Vai ķiplokus arī bez sēklām?D
|
Jaa, bet ar zjileteem :DDD
|