parasti pankūkas ēd ar ievārījumu vai kļavu sīrupu, bet šodien uzveidoju divas sāļās mērces- lauku skābais krējums, lociņi un dilles no palodzes, mazliet sāls, otrs variants- vīnā izkausēts siers plus mazliet muskatrieksts, mazliet sāls, klāt vīns jādzer, čīles fuego, ļoti gaumīgi un garšīgi, manuprāt
|
/pieraksta bloocinjaa/
|
Labāk būtu dzeju lasījusi...
|
Piezīmēšu,kas nezin,ka plānās pankūkas ēd ar dažādīem pildījumiem:))))
|
Kas ir Čīles fuego?
|
un kas ir fuego? / nokaunos/ un bez vīna negaršos? tas vajadzīgs obligāti ? / tā iet nedzērājiem , garšu buķetes apskādējas ;) /
|
"vīnā izkausēts siers plus mazliet muskatrieksts, mazliet sāls"
Kadā vīnā, kāds siers? Un kas ir "čīles fuego"?
|
Tas otrs pildiijums dikti interesants, veel viens variants, kuru izmeegjinaashu pie iespeejas!:)
|
KLM, labāk palsi GP dzejoli par meitenēm, pats jaunību atcerēsies un bērnību , pankūkas uzcepsi!:)
Blaumanīt, paldies par receptēm!
|
Ne mazāk gaumīgi būs pankūkas ar ikriem (sarkaniem/melniem) klāt piedzerot šņabīti :)
|
Ai, vislabākās pildītās pankūkas ir tās, kas ar maltu sirdi un plaušām pildītas...
|
Man garsho, kā Just,vēl ar biezpienu pilītas un vēl garshiigas ir ar sieru pildītas, kopā ar putotām zemenēm ar cukuru........mmmmmmmmmmmmmmmm
|
Pavisam vienkārši iesmērē vidū garšīgu ievārījumu ( aveņu, ķiršu, brūkleņu vai zemeņu) satin rullītī un ēd...:)
Ja nav laika, var nopirkt pusgatavās pankūkas...:)
|
tāds siera fondī sanāk, kurā pamērcē pankūku rullīšus! Forši!:)
|
siltas plānās pankūkas ar saldējumu (plombīru), dievīgi..:)
|
par gaumi un garsu nestridesimies,man visgarsigakas pankukas ir ar bruklenu ievarijumu.
|