|
Iespējams, kādam ir ` firmas ` recepte ar maigu saldskābu mērci svaigiem vai viegli marinētiem dārzeņiem? Paies vēl pāris dienas , kamēr tikšu pie oriģinālās receptes , bet tāā gribas jau šodien kaut ko vieglu , atsvaidzinošu ... Paldies!
|
Zaļu gurķi un ķiploka daiviņu sasmalcini! Uzber smalkos pipariņus, sajauc ar skābo krējumu un mazliet majonēzes! Būs super! :)
|
labāk ar kečupu! :D
|
1.Majonēze, krējums, sasmalcinātas ķipliku daiviņas.Der pie jebkadiem dārzeņiem.
2.Olīvu eļļa, citronu sula,sāls, cukurs pēc garšas, ja garšo var sasmalcināt papriku.Labi der pie ķīnas kāpostiem, sarkaniem kāpostiem.
|
Divi avokādo,2ķiplokdaivas,1citrona sula,1tējkarote medus,un 1tējkarote samaltas ķimenes visu sablenderē,mērces biezumu regulē ar aukstu vārītu ūdeni pēc gaumes- dillītes,pētersīlīšus pārkaisa putriņai pāri.
|
KM recepte reāli rullē, es ar tādu taisu, gurķim sarīvējot sula tikai jānospiež:) Pēdējos pāris gadus vasaŗā ar gaļu un dārzeņiem šī topā, kečupus neviens vairs nelieto:)
|
Jaa, klusamMiileetaajam labs, veel pievienotu smalki smalki sagrieztus peetersiiljus. Var arii tikai peetersiiljus ar kjiplokiem blenderii sashkjaidiit un kreejumaa vai majoneezee samaisiit.
|
uz ātro. krējums, majonēze iespied ķiploku un piešauj gaišo sojas mērci pēc izjūtām, būs labs!
|
|
Rādu no 1 līdz 8 (kopā 8) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|