FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Gardummīļi
sarma7 sarma7 tēma (2010-12-29 17:58) [visas]:

Keksiņi

sarma7 2010-12-29 17:58
Turpinu uzlabot keksiņu cepšanas prasmes...:)
200g sviests vai margarīns.
4 olas
1gl. cukurs
2gl. milti
1/2 pac. vaniļas cukurs
200g rozīnes
200g marmelādes- konf.
Sakuļ sviestu ar cukuru un olām, pieber miltus, vaniļu, sakuļ, 3 šķipsnas sodu. 3 pilienus citrona sulu, sakuļ. Rozīnes nomazgā, apvārta miltos, pieber mīklai.
Iesmērē formiņas, ieliek mīklu, marmelādi liek pa vidu, tā lai nepieskaras trauka malām, ja pieskaras, tad izkūst.
melom 2010-12-29 17:59
beidzot te kāds jauns ieraksts :)
melom 2010-12-29 18:01
kāpēc rozīnes jāapvārta miltos?
smaidiite 2010-12-29 18:01
Vai varētu cept pēc šis receptes arī vienā lielā keksu formā?
sarma7 2010-12-29 18:02
Paklau, gada beigas- daudz kas jāizdara, nav laika pļāpāt, tā kaut kā.
sarma7 2010-12-29 18:04
Melom, ja neapvārtīsi tās rozīnes miltos, tās draudzīgi nogrims un būs pie formas dibena.
Smaidīte, domāju, ka var, es vakar cepu mazajās formiņās.
melom 2010-12-29 18:09
ahaaaaa, re kāds joks ar tām rozīnēm! Nu paldies, paldies - mūžu dzīvo, mūžu mācies :))))
saahy 2010-12-29 18:27
Paldies par recepti.Noteikti pameģināšu.
Saksi 2010-12-29 18:41
Paldies par recepti.Man, ka iesācējai jautājums - cik grādos un cik ilgi cept?
klusaisMiileetaajs 2010-12-29 18:43
180 grādos, apmēram 40 min.
sarma7 2010-12-29 19:57
Apm. 220 grādos 10-15 min., tad 50 grādi vēl apm. 10min. KLM, tas process ir jājūt, jāredz...:) Lielajai formai, varētu būt tā kā Tu saki.
Saksi 2010-12-29 20:20
Paldies!
tejkarote 2010-12-29 20:29
Nekad neesmu rozīnes apvārtījusi miltos, nu nepiedeg pie pannas tās :)
sarma7 2010-12-29 21:06
Man gan kādreiz rozīnes draudzīgi nogrima...:)
pachulija 2010-12-29 23:03
Atcerējos,ka var pusmasai pielikt klāt kakao,sanāk tāds raibulītis.
sarma7 2010-12-30 09:51
Jā, arī tā agrāk darīja:)
blaumane 2010-12-30 11:40
es arī rozīnes miltos apvārtu un reizēm pusei mīklas piejaucu kakao- interesanti un garšīgi ļoti:) marmelādi gan nēesmu likusi klāt, jāpamēģina
sarma7 2010-12-30 14:49
Atcerējos, ka brūno mīklu varēja baltajā iejaukt ar dakšiņu, uzmanīgi, lai veidojas strīpas,,,:)
hamelions10111110 2011-01-01 11:47
Laimīgu Jauno gadu visiem!vakar izcepu ,iznāca superīgas un garša burvīga,es iepriekšējās reizes liku marmelādes konfekšu vietā,divus sasmalcinātus banānus arī garša superīga,iesaku!Lai Jums garšo!
cukurzirnis 2011-01-03 17:13
Lai mīkla būtu tumšāka, tai vajag pievienot tumšo alu, un pēc iespējas vairāk! :))
sarma7 2011-01-05 13:41
Zirni, pietiek ar zapti, nevajag alu, vislabāk tumšu mīklu iegūst ar upeņu zapti...:)
Rādu no 1 līdz 21 (kopā 21)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅