FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Gardummīļi
sarma7 sarma7 tēma (2010-10-29 09:33) [visas]:

Sušī!

sarma7 2010-10-29 09:39
www.gatavosim.lv/susi-pagatavosana/ , izklausījās garšīgi, tikai šausmīgi daudz rīsu...:)
tiritomba 2010-10-29 09:46
esmu pati esmu gatavojusi suši, pats galvenais - nesakrāmēt rīsus ļoti biezā slānī, un arī pārējie produkti - lasis, gurķi, jāsagriež ļoti plānās šķēlītēs.
bez kā neiztikt? - bez vasabi un marinētā ingvēra.
man patīk saldā sojas mērce.
un protams, rīsi - laikam jo dārgāki, jo labāk. es te pamēģināju tos leišu suši rīsus - nu kaut kā "ņe aļo" ...
sombre 2010-10-29 10:26
Vari arī youtubā paskatīties, kā taisa.
īstenībā baigi viegli,man draugs pa 10 min paskatījās video un sāka taisīt. Galvenais rīsus sakrāmēt tā, ka redz nori lapu, nevajag daudz un arī ar bambusa paklājiņu pēc pirmā apļa piegriezt stingrāk, lai nav tukšumi iekšā.

Lai veicās! Man vislabāk gan restorānos, gan mājās garšoja Filadelfija suši - ar Filadelfijas sieru un lasi (gurķi, protams, ar) ;)
Smaidona 2010-10-29 10:55
A vot Smaidonastantei tie rīsu pīrādziņi negaršo.:(
blaumane 2010-10-29 11:02
es arī esmu taisījusi suši mājās, bet nepatika, nevarēju saprast, kapēc, tad iebraucu, vajag to ķīniešu ēstuvju atmosfēru, kanniņu tējai ar pūķi virsū, koka palikni rīsu pīrādziņiem:) un visus citus niekus, var būt citiem ir savādāk
ENGGELITE 2010-10-29 12:35
es arī visu sameklēju Youtobe ,jo jāredz ,kā taisa,Un pati taisīju.Pirmo reizi nesanāca uzreiz tā ar pavisma lipīgajiem rīsiem ,kuri bija sākumkomplektā.bet tad Rimi nopirku citus rīsus Viņi nav tik balti un tik ļoti lipigi.Ar tiem man danāca pat ļoti labi ,jo neliku uzreiz tik daudz ,ka pirmo reizi.
klusaisMiileetaajs 2010-10-29 21:10
Zvejnieks laivā kaut ko mušī,
Vakariņās būšot sušī. :)))
_Parama 2010-10-30 06:52
/apsēžas blakus Smaidonai/
un ta vēl tās drausmīgās garšvielas un mērcītes....:(
Just_ 2010-10-30 08:26
Mana meita pati taisa suši, izejvielas pērkot tepat Rimi vai Stokmanī, kad gadās būt Rīgā. Viņiem ar vīru briesmīgi garšo, un tas laikam skaitās ļoti smalks ēdiens, ko pasniegt viesiem. Man pašai - nu tā... Modes lieta. Ķīniešu virtuve laikam no modes izgājusi, ne? Priekš manis lasis, biezpiens (Filadelfijas siers), gurķis ir daudz garšīgāki nesačammātā veidā.
vaaveriite7 2010-10-30 10:17
Man ar šie rīsu pīrādziņi ne visai:(
wanda1930 2010-10-30 11:17
Suši... man garšo, es viņus taisu pa savam, visiem garšo.. un risus kad vara japieliek eļla ar risu etieķi, tad nepaliek lipigi:))).
sarma7 2010-10-31 10:49
Njā, man labāk garšo gaļa šmorēta, cepta, bet reizēm gribas paniekoties ar tām ārzemju špeizēm...:)
marinciks1 2010-11-01 18:34
Man garšo suši, bet mielojos ar tiem tikai Stacijas pulksteņa restorānā. Tur visgardākie!!!
sancho5 2010-11-01 20:26
Vai ta tur augšā pie pulksteņa suši var dabūt?
epikasso 2010-11-01 22:51
štrunts par tiem suši..tas tā modes lieta, da i viss tas, bet šuši un ne tikai vajag pirkt basmati šķirni..( ir arī valdo) baudāmi..iesaku kā patiess gardummīlis..ja..nav lētākie,bat tikai tie dod efektu un priekšstatu par šo graudaugu..maz mums te laba nopērkams..;(
Rādu no 1 līdz 15 (kopā 15)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅