|
www.gatavosim.lv/susi-pagatavosana/ , izklausījās garšīgi, tikai šausmīgi daudz rīsu...:)
|
esmu pati esmu gatavojusi suši, pats galvenais - nesakrāmēt rīsus ļoti biezā slānī, un arī pārējie produkti - lasis, gurķi, jāsagriež ļoti plānās šķēlītēs.
bez kā neiztikt? - bez vasabi un marinētā ingvēra.
man patīk saldā sojas mērce.
un protams, rīsi - laikam jo dārgāki, jo labāk. es te pamēģināju tos leišu suši rīsus - nu kaut kā "ņe aļo" ...
|
Vari arī youtubā paskatīties, kā taisa.
īstenībā baigi viegli,man draugs pa 10 min paskatījās video un sāka taisīt. Galvenais rīsus sakrāmēt tā, ka redz nori lapu, nevajag daudz un arī ar bambusa paklājiņu pēc pirmā apļa piegriezt stingrāk, lai nav tukšumi iekšā.
Lai veicās! Man vislabāk gan restorānos, gan mājās garšoja Filadelfija suši - ar Filadelfijas sieru un lasi (gurķi, protams, ar) ;)
|
A vot Smaidonastantei tie rīsu pīrādziņi negaršo.:(
|
es arī esmu taisījusi suši mājās, bet nepatika, nevarēju saprast, kapēc, tad iebraucu, vajag to ķīniešu ēstuvju atmosfēru, kanniņu tējai ar pūķi virsū, koka palikni rīsu pīrādziņiem:) un visus citus niekus, var būt citiem ir savādāk
|
es arī visu sameklēju Youtobe ,jo jāredz ,kā taisa,Un pati taisīju.Pirmo reizi nesanāca uzreiz tā ar pavisma lipīgajiem rīsiem ,kuri bija sākumkomplektā.bet tad Rimi nopirku citus rīsus Viņi nav tik balti un tik ļoti lipigi.Ar tiem man danāca pat ļoti labi ,jo neliku uzreiz tik daudz ,ka pirmo reizi.
|
Zvejnieks laivā kaut ko mušī,
Vakariņās būšot sušī. :)))
|
/apsēžas blakus Smaidonai/
un ta vēl tās drausmīgās garšvielas un mērcītes....:(
|
Mana meita pati taisa suši, izejvielas pērkot tepat Rimi vai Stokmanī, kad gadās būt Rīgā. Viņiem ar vīru briesmīgi garšo, un tas laikam skaitās ļoti smalks ēdiens, ko pasniegt viesiem. Man pašai - nu tā... Modes lieta. Ķīniešu virtuve laikam no modes izgājusi, ne? Priekš manis lasis, biezpiens (Filadelfijas siers), gurķis ir daudz garšīgāki nesačammātā veidā.
|
Man ar šie rīsu pīrādziņi ne visai:(
|
Suši... man garšo, es viņus taisu pa savam, visiem garšo.. un risus kad vara japieliek eļla ar risu etieķi, tad nepaliek lipigi:))).
|
Njā, man labāk garšo gaļa šmorēta, cepta, bet reizēm gribas paniekoties ar tām ārzemju špeizēm...:)
|
Man garšo suši, bet mielojos ar tiem tikai Stacijas pulksteņa restorānā. Tur visgardākie!!!
|
Vai ta tur augšā pie pulksteņa suši var dabūt?
|
štrunts par tiem suši..tas tā modes lieta, da i viss tas, bet šuši un ne tikai vajag pirkt basmati šķirni..( ir arī valdo) baudāmi..iesaku kā patiess gardummīlis..ja..nav lētākie,bat tikai tie dod efektu un priekšstatu par šo graudaugu..maz mums te laba nopērkams..;(
|
|
Rādu no 1 līdz 15 (kopā 15) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|