|
atigila tēma (2010-08-20 10:24) [ visas] :
Gurķi dārzā izauguši, apnicis jau marinēt un skābēt. Un te tad var izmantot arī lielos gurķus.
Gurķu salāti:
Sagriež gurķus sķēlēs.
Marinādi savāra:
400 g ūdens
200 g cukurs
200 g etiķis
2 ēdamkarotes sāls
Burkā apakšā liek:
- dilles
- baltie pipari graudiņos 5 gb,(ja nav var arī šķipsniņu maltos)
- sinepju graudiņus
- upeņu lapu
- lauru lapu
Tad sagrieztos gurķus,uzlej vārošu marinādi, skrūvē vākus un gatavs! (Nevajaga karsēt)
|
Paldies Tev par šo un arii kabaču recepti!:)
|
Šogad tiešām necerēti liela gurķu raža. Tad tik ziemā visi gurķosimies un tāpēc eksperimentēju šo to......., riktīga uzkoda ,jo tā skābēšana un marinēšana nu pat sāk nogurdināt.
|
Es ar viņiem laboju bedres bruģī uz ielas. It kā jau pilsētas tēvu darbs...bet patīkami tomēr vērot pa logu, kā mašīna norauj priekšējo riteni... :D
|
ar ēdamām lietām nejokosim ,izpied gurķu sulu un izskalo no sevis ļaunumu arā....
|
Kur tad tagad vēl var dilles dabūt?
|
`Būtu iesējis jūlija sākumā un būtu , var likt arī bez diillēm .
|
man patik gurkoties bet ka jums
|
|
Rādu no 1 līdz 8 (kopā 8) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|