|
Vai kāds nezina, kas ir gramolati un kā tādu var pagatavot?
|
taada vaarda kulinaarijaa nezinu....
|
Es ar aiz intereses paskatiijos, kas tas taads par briinumu buus, bet ...nekaa.:)
|
Gramolati nav, ir gremolata (dks. -lati). Kā vēsta tante google, tas ir itāļu virtuvē lietots garšaugu maisījums - smalki sakapāti pētersīļi, ķiploks un citronu miziņa, ko pārkaisa pāri lēni sutinātiem gaļas (un arī zivju) ēdieniem. Reku atsauce, ēdienu receptes, bildes pilns tīmeklis: http://www.bbc.co.uk/food/gremolata
|
Paldies Tev, Just_ !
|
Tas bija tas, kas vajadzīgs?
|
Jā, vismaz apmierināju ziņkārību, un būs arī jāizmēģina.
|
Tu gan esi smuka..! :)
|
|
Rādu no 1 līdz 8 (kopā 8) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|