|
Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu vai kaut ko var pagatavot no pusgatava ķirbja . Sanāca noņemt ne līdz galam nobriedušu ķirbīti , un piedevām vēl sagriezt . Tagad meklēju tam pielietojumu. Paldies jau iepriekš.
|
Sacep kādu drusku pankūkās. Sarīvē ķirbja gabaliņu uz sakņu rīves, pieliec 1-2 olas, dzeramo sodu 1 tējkaroti(bez kaudzītes), ēdamkaroti krējuma, sāli, sakul, tad iekul miltus. Cep karstā eļļā. Pārējo kur likt, lai vēl kāds iesaka.:)
|
a kabaci arī varbūt var tāpat sacept plācenīšos? [tīri nevainīgi paincējas]
|
nekad nav nācies ēst pusgatavu ķirbi, bet gan jau, ka zupa arī varētu sanākt! Izvāri ar garšvielām sablenderē, pieliec krējumu...
|
Oi, kabachu pankuukas dieviigas, es veel vegetu pieberu,
kjirbju gan eestas tikai saldaas, bet domaaju, ka arii saaljaa veidaa nebuutu ne vainas.
|
Ķirbja mīkstumu un kāli sagriež kubiņos, sīpolu sīki sagriež, puravu arī. Katliņā uzkarsē ēd.kar. augu eļļas, apcep ķirbjus un kāli (uzliek vāku un nedauz pasautē)- kamēr mīksti. Pa to laiku kamēr sautējās ķirbja massa uz
1kg ķirbis, 2 ēd.kar. augu eļļas, 1 gab. kālis, 1 gab. puravs, 2 gab. sīpols, 2 l
|
Jaa,var kreemzupu...
var arii saldo-taapat savaari kaa kreemzupu,tik pieliec sukuru vai medu un grauzdeetus,drupinaatus riekstus...vislabaak lazdu.pasniedz ar ogu meerci!
|
Vēmiens nāk no ķirbjiem! :(
|
Es tikai sulu dzeru:)
|
Ķirbi,lai arī pusgatavs,vai tad nevar arī marinēt,gabaliņos? esmu ēdusi tādus vienos godos,traki ņammīgi bija.
|
ķirbji der pankūkās..komplektā ar burkāniem,karpeļiem,tikai vēlams,vecajiem..;) var pielikt gabaliņos sautējumam,-pusgatavs tas ir labi ēdams,apstrādājot termiski..;)
|
|
Rādu no 1 līdz 11 (kopā 11) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|