Kāda ir pieredze ar šiem cukuriem,ievārījumus un kompotus gatavojot?Vai der arī marinādēm?
|
kad pagājušo gad taisīju kompotu, tas saskāba.
|
No pieredzes - der tikai ievārījumiem, jo klāt ir kaut kas no želantīna.
|
Un kā ar garšu?
|
Tie kas sekmēja latvijas cukurrūpniecības iznīcību. Man sāpe-
vajag viņus biki patracināt :)
Danisc0 Sug....Mani nomnieki.
|
Garša ievārījumiem ir ieskābena, bet jūtās ogu garša nevis tikai cukurs kā dažreiz mēdz gadīties :) es lietoju pie sulīgajām ogām, pārsvarā pie ķiršiem - sanāk kā marmalāde vai želeja:)
|
Ievārijums sanāk labs,cukuram klāt ir pektīns kas darbojās ka želatīns.Rezultātā ir ne tik salds ievārijums ( man negaršo ļoti salds) un biezāks.
|
Mana pagaajušaas vasaras pieredze - sabojaaju savu meža zemeniišu zapti - ne garša, ne kraasa... Šogad vairs nepirkšu, bet pat nezinu, ar ko lai vaara...Visi laikam surogaati vien ir...
|
Elle vaļā...
|
Lietoju parasto cukuru + to zhelejcukuru, lai nav tik šķidrs ievārījums, viss kaartiibaa, nekas neskaabst. Kompotiem vinjsh nav paredzeets :)
|
es ievārījumu vāru nedaudz, tāpēc atļaujos vārīt ar brūno cukuru. To arī iesaku visiem, jo ievārījums ir drusku veselīgāks... :)
|
ar tiem 3/1 nevajag ielaisties..der tikai ierobežotai lietošanai, ar to pektīnu vēl tā -zaptēm, bet-..labākais ir klasika..;) viss ar tiem cukuriem 3/1 skābst..
;((
|
Vāriet ar leišu cukuru, ja gribas tādu ievārījumu, kāds iznāca agrāk.
Lietuva cukuru gatavo no cukurbietēm, nevis kā cita.
Ievārījumam ļoti labs ir OPTIMA cukurs, tikai nevajag cukura daudzumu "apcirpt", tad zapte tiešām sarūgs:)))
|