No āboliem pagatavo biezeni,pievieno cukuru,kanēli un krustnagliņas. Kādu laiciņu vēl pavāra. Kopā ar ceptu gaļiņu-ņammmma:)
|
Vai uz vakariņām aicini? ņam,ņam!
|
Tik saldu un ar gaļu?! Nē tad jau labāk marinētie saldie kabači vai ķirbji....
|
Sākumā pašai likās dīvaini, bet,pagaršojot,izrādījās,ka ir tīri interesanta garšas buķete:)
|
Pasaas beigaas vel var piemest klat dzervenes vai bruklenes. Tas iedos svaigumu un nelielu skabumu biezenim
|
O! Laba doma:) Nākamajā vārīšanas reizē tā arī izdarīšu:)
|
Cuukgalja ljoti draudzeejas ar saldu.Bet nu kaneeli ar galju es nekaadi nevaru savienot:)
Lieliski ir cuukgaljas medaljoni ar persikiem saldaa kreejuma meercee.Super!
|
Mums te parasti pie garshiiga cepesha ir saldi cepti kartupelji. Eljljaa ieber krietnu sauju cukura, kas izkuust un sajaucaas ar eljlju un tajaa cep pirms tam vaariitus kartupeljus. Iznaak smuki bruuni. Ljoti labi pie galjas! Un tie aaboli tad arii prasiitos, nedaudz skaabens!
|
Visur tikai gaļa, gaļa... Vai bez gaļas nekā garšīga nav?
|