FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Gardummīļi
sarma7 sarma7 tēma (2009-08-13 18:13) [visas]:

Abolu laiks ir klāt!!!

sarma7 2009-08-13 18:13
Visgaršīgākie ir svaigie āboli....:)
sakarigaa 2009-08-13 18:22
Cik tad daudz tādus apēdīsi!?:) Gardi arī cepeškrāsnī (vai pat mikrenē) sacepti ar cukuru un kanēli :) Ja vēl klāt putukrējums!!!:)))
zilani 2009-08-13 18:42
Sacepti ar biezpienu...mmmm ir vissgaršīgākie...
marinciks1 2009-08-13 19:43
Āboli - plātsmaize, uzpūtenis, pankūkas ar ābolu zapti...
saulesjuura 2009-08-13 22:26
Man garšo cepti āboli ar vaniļas mērci...Mmm...kas par gardumu!
Ā! Un vēl gardi ir, ja tikko vārītu - vēl karstu ābolu ievārījumu ēd ar saldējumu...
straume22 2009-08-14 10:17
Man garšo zapte,kad piemet kādu krustnagliņu un kanēli.
le_chot 2009-08-14 22:02
es ābolu ķīselim ar metu krustnagliņas

Pele_chiibaa 2009-08-16 00:57
strūdele ar āboliem un saldējumu - ņamma :)
sarma7 2009-08-16 21:50
visvienkāršāk daudz ābolus var apēst, ja tos izcep cepeškrāsnī, apkaisa ar cukuru un ēd ar pienu...:)(sena padarīšana...:)) šitā esot mana vecvecmamma barojusi savus 10 bērnus un priecājusies, ka ābolu laikā nav tik daudz maizes jācep...:)
pidulis 2009-08-18 18:45
Man vispār nepatīk āboli, jo man ir par daudz skābes kuņģī, bet sarmas7 recepte ir tik gan kārdinoša, gan brīnišķīga, ka nevaru atteikties. Labu apetīti!:)))
zigula8 2009-08-18 19:06
Vāru biezo ķīseli, piemetot pie āboliem kādu sauju arī odziņas, kas gadās pa rokai(brūklenes, mellenes, jāņogas, ērķšķogas, kāda aličas plūmīte) + piens. Iet uz urrā, jo vienmērkāda cita kombinācija, garša atšķiras un neapnīk.
sakarigaa 2009-08-18 20:35
Šogad zari lūzt no āboliem. Atcerējos, ka bērnībā vecmamma taisīja močonije jabloki (pat nezinu kā tulkot, ja burtiski, tad mērcētus), pat dārzeņu veikalā varēja nopirkt... Pameklēju internetā un atradu vairākas receptes! Domāju daudziem noderēs, jo ļoti lēti un vienkārši var tikt vaļā no liela daudzuma svaigu ābolu.. Garša arī tāda neparasta, (ja kads nezina), nemaz nav salda, der pie gaļas ēdieniem. Te būs viens kolorīts video par šo tēmu:

http://video.yandex.ru/users/knigaprav/view/40/#

Bet es protams medu nelietošu, žēl medu:) ..ņemšu cukuru un upeņu un ķiršu lapas, tā kā bija teikts citās receptēs...
barbarosa9 2009-08-19 02:32
Nedaudz ar cukuru pavaariitos, atdzeseetos aabolos iecilaa putotus olu baltumus.Eed ar pienu.
Man garsho arii nepaarvaariiti aaboli ar Laases vaniljas pienu.Aatri un nesarezjgjiiti.
sarma7 2009-08-19 14:06
Paldies, sakarīgā, es tādu variantu nemaz nezināju, būs jāpamēģina...:)
sarma7 2009-08-20 07:52
Barba, pamēģini ābolus izcept cepeškrāsnī, tad atbrīvo no mizām un serdes, iegūto biezeni sapuro ar kanēli un olu baltumiem, ņammmm...:) Klāt der piens, vaniļas mērce kā arī " Lāse":)
sarma7 2009-08-20 08:00
Saputo!!!:DDD Neaizmirsti pielikt cukuru...:)
Rādu no 1 līdz 16 (kopā 16)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅