Pildītās pankūkas ir viens no ēdieniem, kas man nepadodas. :( neesmu vēl atradusi labu pašu pankūku recepti - tās man sanāk vai nu par plānu, vai par biezu. Kas ko var ieteikt?
|
Nu nezinu.Tas jaadara uz izjuutu:) Ja par biezu, tad par daudz lej uz panas to miiklu, ja par plaanu, tad par maz.
Jebshu kaa tu to domaa?Vispirms jau jaatiek galaa ar to pankuuku biezumu un tad varam runaat par pildiishanu, bet pildiit pankuukas var ar jebko:)
|
Man arī nekad nesanāk , galvenais esot ūdens daudzuma izjūta :)))
|
Jā, barbarosa, mana problēma ir pankūkas biezums - ja biezas, tas lūst, ja plānas, tad izjūk...:(
Ar pildījumiem man viss ok. tagad esmu nopirkusi Lapzemes sieru, tikko kaut kur lasīju, ka tas labi der pildījumam un pankūkas ēd ar medu :))
|
oij, nezinu kaa paliidzeet....man pankuukas sanaak pa pirmo zorti, aizveertaam aciim:) Un recepti nevaru uzrakstiit, jo visu beru uz aci.
|
:) paldies barba, par pūlēm :) nuja - savu aci jau nevari man aizdot :)) jāiztiek būs pašai ar savām acēm :))
|
Daudz olu vajag klāt.
|
Es taisu masu laba krējuma biezumā ...vai svaiga medus biezumā....:DD
|
Juste, es lieku minimaali to olu.
|
Tieši no "daudz olām" lūzt...vajag to mīklas biezumu skatīties, viņai jālejās kā kefīram...kaut kaa taa:))
|
Es olas vispār pašām pankūkām klāt nelieku. Un arī pienu nē. Tikai ūdeni, miltus, sāli un mazliet cukuru.
Tad var labi pildīt. Nelūst nekad.
|
A es lieku olas, vismaz 3 tādā tilpumā, kur parastām pankūkām liek divas. Tad tās pankūkas ir tādas mazliet omletainas un labi lokās. Ūdeni, miltus, olas un sāli - viss.
|
Es lieku vienu olu, ja vispaar olas ir maajaas:)
|
Katrai sava recepte. Jāatzīmē un jāpamēģina. Interesanti. Garšas noteikti atšķiras:))
|
paldies par viedokļiem, jā, piekrītu Nelimai, būs vien jāizmēģina un jāatrod pašai sava recepte :))
|
kā zināms, krievi ir lieli meistair uz pankūkām. Iegāju Pēterburgas dāmu forumā, tur daudz pankūku recepšu, uz visām pildītajām pankūkām šāda:
2 стакана муки, 3 стакана молока, 5 яиц, 50г сливочного масла, 1ст.л сахара, 1/2ч.л соли.
Tātad tomēr padaudz to olu!
|
Paldies, Justiņ, olas man mājās ir - pašmāju vistiņu dētas :))
|
Nu izmēģini sākumam pusrecepti - ar 3 olām. Un pastāsti, aks sanāks. Slikti jau nevarētu būt. Sviests jākausē, tas tak skaidrs, via ne>
|
labi :)) jā, sātīgas tās pankūkas būs, kad izmēģināšu, došu ziņu par rezultātu :) (šovakar tas gan nebūs(esmu vēl darbā), jāpaciešas)
|
Jā, starp citu, tur bija teikts, ka pankūkas ir jācep Ļoti ātri - uz lielas, lielas uguns.
|
aarpraats!Tik daudz olu?!
Nezinu...no tik daudzaam es cepu pufiigaas pankuukas, kad olu baltumus puto.
|
sviesta vietā var ieliet 3 karotes eļļas, tad nebūs jāsmēre panna...izņemot sakumaa...
|
Vietā var likt visu ko, bet tad tas nebūs pavisam īsti.
|
Pēc tās krievu receptes, es sviesta vietā lieku ūdeni, sanāk labi, palič un cekuluks var apliecināt!:))
|
Es sataisu tādu pašķidru. Arī ar olām. Pirmo pannu izmēģinu un ,ja pa biezu, pieleju klāt ūdeni un ir OK.
|
Man bez olām cept mācīja mamma, bet viņa tā iemācījās no savas vīramātes [manas vecmammas], kura ilgu laiku bija nodzīvojusi pie Volgas...
|
es lieku olas 3.gab, pienu vai ūdeni, kādu karoti krējumu , miltus, sāli un cukuru un taisu šķidru mīklu, uz izjūtu...:)..vienmēr sanāk, izjūta nepieviļ..:)
|
Cik lielai bļodai viss tas daudzums? Man pietiek ar vienu olu. Un šķidras, tad iznāk plānākas pankūkas, labāk var ietīt pildījumu. Vislabāk apmest otrādi, ja pamet pannu uz augšu, kas man neizdodas. :))
No tādas biezas mīklas var sataisīt kā pankūkas, sakraut virsū visu kaut ko kā picai, un tad cepeškrāsnī. Pārkaisa ar sieru.
|