FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Gardummīļi
 pidulis tēma [visas]:
 Cūkas cepetis.

pidulis (2008-02-18 21:17)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Biju ciemos un tur mani pacienāja ar plastmasas plēvē (folijā) ceptu šķiņķi. Bija pasakaini garšīgs un sulīgs. Bet tā kā cepšanas laikā es jau biju devis daudz vadošu norādījumu, tad man bija kauns atzīties, ka man nav ne mazākās nojausmas, kā to gaļu marinē, un nevis detaļās, bet PRINCIPĀ. Varbūt kāda līdzjūtīga būtne varētu man sniegt kādu labu padomu? Vismaz ar bučām parādā nepalikšu:))
vanadziene (2008-02-18 21:22)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Vai tev obligāti vajag folījā ceptu? Man labāk garšo ar ķiplokiem, sinepēm u.c. garšvielām sasmērēts cepetis, ko laistu ar šķidrumiņu un kam sarūtoju ar nazīti un apcepu kraukšķīgu ādiņu, kad tas drusku pacepies.
sauliite123 (2008-02-18 21:29)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
  Es cepeti nelieku marinādē, tik pāris stundas pirms cepšanas sabakstu ar ķiplokiem, ierīvēju ar garšvielām, iespērēju ar taukvielām. Un cepu tieši cepšanai paredzētā tūtā. Pēc stundas ņemu no tūtas laukā, un ar šķidrumu, kas radies, apslacinu ik pa laikam, kamēr cepas bez plēves. Pašās beigas uzberu nedaudz cukura brūnumam...Lai labi garšo!!!
amigaro (2008-02-18 22:08)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 A tās bučas nevar tāpat, bez receptes????:))))))))
vanadziene (2008-02-18 22:27)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Baidos, ka pidulis vispirms būs ēdis to skābo kāpostu zupu ar asiņaino cūku un tikai tad mums tās bučas dalīs...:)))
sarma7 (2008-02-18 22:40)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Piduli!:) Sievas gaida buchas, naac tik buchot..:))
pidulis (2008-02-18 22:40)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Nujā, bet kad man negribās neko tur laistīt un skatīties! Es tikai gribu pēc 2 stundām ņemt no plēves laukā un ņam-ņam-ņam!
Vanadzien, uz bučām gan Tu esi īzmeklēta gardēde.:))
Un Tu, amigaro esi vienkārši izspiedēja!:)))
pidulis (2008-02-18 22:44)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Un Tu, sarma, esi kā īsta padomju sieviete, ka dzīvo pēc principa: kas pēdējais rindā, tas pirmais pie letes. Dod marinādes recepti!
sarma7 (2008-02-18 22:48)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Nee, es tikai kaartiibas labad..:) Ja jau reiz sievaam soliiji, tad tik bucho nost!:) /mana recepte, neteikshu..:P/
vanadziene (2008-02-18 22:50)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Vai tev, piduli, nav vienkāršāk noskaidrot, kura labāk gatavo un ir gatava tevi ar cepeti pacienāt? Tu apmaiņai kādu bebru noķer un kā lauku suvenīru piesoli!:)
pidulis (2008-02-18 22:51)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Sarma: nu tad bučas arī nedabūsi:P/
sarma7 (2008-02-18 22:53)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Piduli, aj, sabijos!:)
pidulis (2008-02-18 23:03)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 jā, vanadzien, daudz te tu noskaidrosi, kad izņemot bučas neviena neko citu negrib ne dzirdēt! Laikam jau saulīte vienīgā te būs vienīgā tā īstā marinētāja.:)))
Tikka (2008-02-18 23:40)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Cepeti parasti cepu karstā gaisa krāsnī speciālajos cepšanas maisiņos ... un patiesi pietiek sabakstīt ar ķiplokiem un sabārstīt ar garšvielām ... Un nekas nav jāvaktē un nekas nav jālaista ... sanāk patiesi fantastisks ... Kad ir gatavs, tad maisiņam stūrīti nogriežu un visus liekos taukus izleju, bet tas , kas ir palicis pie kraukšķīgās sarūtotās ādiņas pat slaido figūru cienītājiem dikti ātri pazūd vēderiņos :)))
klusaisMiileetaajs (2008-02-19 07:01)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Gaļai gan jābūt sālītai nevis svaigai. Pirms cepšanas kādu nedēļu vismaz kārtīgi sasāli un paturi to gaļas kluci zem sloga.
pidulis (2008-02-19 09:15)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Tika: Jā, tieši šie maisiņi mani visvairāk saintriģēja. Es pats visu redzēju, kā tā cepšana notika, un viss ir tā, kā Tu saki, tikai tur tā gaļa tika iepriekš marinēta, tāpēc par to marinādi es arī jautāju. Taisnība gan, tā bija nevis cūkgaļa, bet stirnas ciska, kuru mēs tur štopējām iekšā. Varbūt cūkgaļu tiešām nevajag marinēt? Paldies!
pidulis (2008-02-19 09:20)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Klusais, Tava metode, protams, ir visoriģinālākā, un to es pielietošu tad, kad Tu taisīsies pie manis ciemos. Bet buču no manis Tu tomēr nedabūsi!DD
NUUTRIJA (2008-02-19 12:09)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 ir veikalaa jau maisinjos gatavi, ""miesniekam"" taa nekas:)

marineet var arii kefiiraa, un ananaasu suilaa, var ar mandariiniem, visadi!
pidulis (2008-02-19 17:18)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Paldies, NUUTRIJ, buča Tev, bet pasaki, kā tīri praktiski to marinēšanu dara! Nu kā bērnam, kas neko neko nezin! *))
NUUTRIJA (2008-02-19 17:43)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Vakarā notīra mandarīnus, daiviņas gareniski atgriež vaļā, iznāk pieckapeikas pļekanas:)))
Saliek ap gaļu, ietin maisiņā, stingri izspiež gaisu, paspaida sulu, aizsien.
Varētu domāt, ka mandarīns neko..., bet ir labs!

Ar kefīru tāpat- vai nu traukā ar slogu, vai maisiņā, un
ledusskapī.
Otrā dienā var cept. Ja cepamā maisā (speciāli ar aiztaisamajiem), tad sulīgāks sanāk.
Folijā, var likt klāt visu ko--ķiplokus sevišķi droši un daudz!
Man patīk arī cepti citroni, bet citiem tas pektīna rūgtums nepatīk...
Ja gabals plakanāks, virsa NEAPDEGS. Bet tas atkarīgs no degļu izvietojuma cepeškrāsnī. Katrai sava plūdlīnija, gluži kā dāmām, vai ne, PIDULI?
Rādu no 1 līdz 20 (kopā 31) nākamās >>

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅