|
no hepatologa, nopietni.
vakar biju Rīgā un uzzināju, ka ļoti daudzi atgriežoties no darbiem Vācijā šite pēc tam ārstē aknas, jo pārtika TUR esot ĻOTI SLIKTA, vot.
atcerējos Ērikas komentu par dīvaino resnēšanu pie mazas ēšanas fāterlandē un iedomājos te info ielikt. mož noder.
|
Šito gan vācieši nezina.Viņi ir tik pārliecināti par doiče kvalitēt.Un šinī mājā visi/suni ieskaitot/ēd tik visādus bio
|
A man pa lielam pohuj. Es no faaterlandes neatgrieziishos, a jaamirst jau visiem kaut kad un shaakaataa :DD
pe se - tuvaakus datus par to slikto paartiku vareetu? Kas tieshi sheit ir shaize? Alus vai viini? Ko tie ar savaam aknaam tur ir sastraadaajushi, kuj zina. Bet Bauchfett ir arii LV, nu, tas peldrinkjis, katram otrajam - tas par taam diivainaam resneeshanaam. Man tas ir simc punktu no sviesta. Citu neko treknu neljekseeju.
|
Runaajot par "bio", man kaa veesturniecei nav skaidrs, kaa var dabuut bio un nebio banaanus. Vinji tos bio meeslo papildus ar zilonju fekaalijiem?
|
Hmmm....bet BIO tak nenozīmē, ka nav trekns. Man domāt, tas nozīmē brīvs no ķīmijas. Nu tipa - vesela vista, barota ar nesaķīmiķotiem graudiem, cūka-barota ar savu pašu audzētu karpeli un biešu lapām, goses dod labu pienu, bez piedzīšanas ar antibiotikām, banāni audzējot un transportējot neapstrādāti ar ķīmiju.
Francijā un domāju arī citur-ir persiku hektāri, kuri tiek vislaik apsmidzināti ar ķīmiju, lai kukaiņi nemetas.Pie mājas aug pāris koki-tos nesmidzina un ēd paši vai pārdod zaļajā tirdziņā, No lielā lauka augļiem paši bēg pa gabalu un lauku aplūko tikai aizsargtērpā iekāpuši.Tiesa, jāatzīst,ka tas BIO persiks izskatās samērā nesimpātisks.....kukaiņu izložņāts :(
|
Vācijā jau neviens nepirks ābolu, tomātu utt., kas neizskatās ideāls un neatbilst standartam, bet nepadomā, kā var izaudzināt tik ideālu augli !
|
Vācijā vīnogas arī bieži apsmidzina.Tā ka ja kāds doma,ka vīns ir veselīgs,tad laikam nemaz tā nav.Pirms ogu spiešanas gan mazgā,bet ko var ar aukstu ūdeni nomazgāt.
Spārns,te treknu gaļu vai speķi var atrast tikai tā saucamajos krievu veikalos.Citur taukumiņa ne grama.
|
Uz vīniemjau ir rakstīts....satur sulfātus, gandrīz visiem. Vīnoga, kamēr izaugot, tiekot visvairāk ķīmiski apstrādāta. Latvijā pediatrs(ormālais, ne vienaldzīgais)aizliedz bērnoem dot vīnogas.
Tas, ka gaļa ir attaukota visās lepnajās Eiropas valstīs, ir skaidrs, bet nav rādītājs, ka ir BIO produkts.
|
Vot pasakiet man,mīļās,kā var dzīvot bez rupmaizes un speķa?Es ne par kādiem pasaules labumiem neesu ar mieru./iecērt akminī/
|
Par pediatru biju domājusi-normālais :)))
|
Smaidon.....bez speķa es VARBŪT varētu, bet bez rupmaizes gan nē !
|
starp citu, alko nav galvenais aknu maitātājs. bomži neslimo ar aknām, jo dzer visu kas deg, toties zacenē saknapina kautkādus krikumus jeb neēd vispār; ar aknām slimo tie, kam krutās zacenes, kas "uzēd treknumu lai nereibst tik ātri" , vot.
un resnēšana pārsvarā nav no trekna sviesta, bet gan no slēptajiem cukuriem, cukurs sastāv no fruktozes un glukozes, glukoze baro smadzenes un miesu, fruktoze veido uzkrājumus tauku veidā; daudzi ražotāji samazina produktu pašizmaksu jo dabīga cukura vietā liek klāt tīru fruktozi - lētāk, jo ir 3x saldāka par cukuru, 3x mazāk vajag izlietot.
visbriesmīgākais esmot kukurūzas sīrups, ko lieto kulinārijā/konditorijā cukura vietā, tas ir īsta ģipte :( toties lēti un saldi..... (Ōme aceras kā es no friču tortes vēmu)
un plus vel visa Mendeļējeva tabula, ko Spārnzs jau pieminēja.
a par sviekstu un krejumu - cilēks dzīvu pienu drīkst tikai līdz 14 g.v. ēst, jo pieauguša cilvēka organisms nešķeļ piena taukus, t.i. cilēkam nau 3 kuņģi kā goveij, kas fermentē to barību, tampē Ōme resnē no svieksta ;)
negribējās man te nopietni pātarot, bet ja nu kādam tā infa noder
|
Tā ir ..... galvenais jau, ka nav ticamu pētījumu par to kombinēto cukuru, ķīmijas utt. ietekmi uz cilvēku organismiem.To procesu uzmana ražotāji un stingri uzmana, lai nelabvēlīga info nesasniedz patērētāju ! LaBORATORIJAS JAU NAV NEKĀDI PELNĪTĀJI UN IR SPIESTAS "tancevatj pod dudočku zakazčika".
|
Jā,jā,sviekstu un krējumu nedrīkst,bet margarīnu no palmu eļļas drīkst.:))
|
Smaid - bremžu eļļu arī drīkst, ko pie Provansas majonēzes liek ;) nu smird tā Franča majonēze ka riebjas, bet vot ļaudis pērk un pataloganatoms nemaz tik dau ķīmijas savienojumus nezina, ko slēdzienā ierakstīt ;)
es dommm, pac Mendeļējevs ar 5x kapā otrādi apgriezās, kad izlasija kārtējo ķīniešu plastmasas izgudrojuma nosaukumu ;)
|
O,Smaidon,kā es Tevi saprotu!http://www.youtube.com/watch?v=b3fAuq9qjaQ
|
Cilvēki pērk,jo ir slinki,kā pelu maiksi,pats tak majonēzi var 5 minūšu laikā uzmargot,ja nu dikti sagribas.
|
Tie slinkie ar ir visresnaakie. /apluuko svara veerotaaju sviekstu/ a rupmaize un spekjis tieshaam krievu bodee ira.
|
/ienaak ar kuupinaatu shkjinkji mutee/Ar malku nebuushot kuupinaat,kaitiigi esot kaa liiki gurkji!Par velti putjins gaazi vilka uz jevropu....
|
新年好
|
Mana pazinja Martina ar rij visu tikai bio, bet resnee ar katru dienu.
|
tio de la Lupata - sam durak...
|
Taatad, cik sapratu no aukstaak mineta, bomzhi ir visveseliigaakaa tauta? /nolemj riit izrkat ko eedamu musoros/ Un kaa shiem ar gariigo veseliibu sastaav?
|
/uzrauj zongu/
Aadolf, tu esi muuseejais...
http://www.delfi.lv/tehnika/vestures_miti/publiskota-bilde-ka-hitlers-izskatijas-pec-kara. d?id=44083761&utm_source=oho.lv&utm_medium=news-widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites >
|
Ome,uzmaniigi,lienot svesha musornjikaa pie mums var atrauties pa kaklu/nezin kaa reinzemee/
|
|
Rādu no 1 līdz 25 (kopā 25) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|