|
Iepazīsties
380 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
kloss dienasgrāmata
Adamsone: Fotorecetes sen jau kā palasu, kad gribas iedvesmoties gatavošanai. Tiesa, gatavoju tā, kā nu gatavoju un to, ko nu gatavoju.:))
#3 2012-03-07 13:17 tumsina: Jā, fotorecepšu turētājs tiešām ir Normāls Vecis Virtuvē. Arī "spokos" šis ir ievācies. Un jau jau vēl kur. Man patīk skaidrais un uzskatāmais izklāsts. Un, Bonga arī protams, kā tas bez šamā :)
#4 2012-03-07 14:26 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
vai vistas cepetim vajadzētu likt klāt apelsīnus (16)
pēc spānijas pieredzes var uztaisīt arī mērci no rokforas siera, bet slinkums vēlreiz iet uz veikalu un vietējos ...
Latviešu nacionālie ēdieni. (46)
Brauc ciemiņš no Beļģijas.Interesē latviešu nacionālie ēdieni.Izņemot zirņus ar speķi neko citu nezinu.Help!
Kupāti mājas (5)
šodien būs cūkubēres.gribu sataisīt mājās kupātus.varbūt kāds par padalīties pieredzē kā labāk tos sataisīt. |