FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 KEPKE,  16-08-2010 21:44 5  73

Tēja (only for me)

Neesmu ideālists, bet nu principā, lai būtu priekšstats kas un kā Protams, ka varēju un gari aprakstīt psiholoģisko aspektu un to kā tā jāpasniedz, bet nu tā kā esmu minimālists, tad rakstīšu īsi..

Idēla tēja


1. Krāna un avota ūdens 70% gadījumos nederēs, vēlams akas (saistīts ar ūdens ķīmisko sastāvu un enerģētiku).
2. Ūdeni vēlams nevārīt elektriskajās tējkannās, bet uz vidēja lieluma uguns (gāzes vai elektriskās plīts).
3. Pēc ūdens uzvārīšanās, ūdenim ir jānostājas aptuveni 1,5-2 minūtes.
4. Krūzīte - vidējā, standarta (sausa, ne tikko mazgāta)
5. No sākuma krūzītē jāielej ūdeni.
6. Tad ieliek tējas kurziņu, sietiņu, maisiņu, kulīti.. utt., kas nu kuram.
7. Pārsedz ar tasīti vai vāciņu.
8. Aptuveni pēc minūtes pieber cukuru (divas tējkarotes), bet nesamaisa.
9. Nogriež citronu aptuveni 3 mm biezu šķēli un pusi no tās ieliek tējā.
10. Izņem tējas kurziņu, sietiņu vai maisiņu un samaisa cukuru.

11. Pasniedz kopā ar bļodiņu siltu pelmeņu (300-500g, neaizmirstiet krējumu) un trim šķēlēm rupjmaizes.
Fotogrāfiju vērtēšanu Blondīņu joki par blondīnēm
citi ieraksti KEPKE d-grāmatā
Komentāri
enesite: ...mmm...degungals uzreiz pēc izlasītā sāka vilkt uz virtuves pusi sameklēt skapītī krīzīti tējai...bet ne standarta...nu vismaz man standarts ir 0.5 krūzīte:) ...pēdējo punktu šovakar varētu arī izlaist:) ...pārējie punkti nodrošina idēālas tējas baudīšanu...:)
#1
2010-08-16 23:50
priesteriene: Jap, atkal jau pelmeņi. Rādās Tavs materiālais stāvoklis nav uzlabojies:))).
#2
2010-08-17 15:21
KEPKE: Nī, nī.. labus pelmeņus īstenībā veikalā nenopirkt.. bet tas, kā tikt pie ideāliem pelmeņiem jau ir cits stāsts ;)
#3
2010-08-17 18:17
priesteriene: Saki vēl , ka pats taisi, vai esi pamanījies dabūt vienu riktīgu ukraiņu saimnieci, kas nu Tevi lutina un baro par diviem:)).
#4
2010-08-19 16:15
KEPKE: nē, pats netaisu.. labu gaļu grūti dabūt.. bet par to ukraiņu saimnieci, variants labs ;)~
#5
2010-08-19 19:05
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Creme fraiche (13)
no kā sastāv "Creme fraiche"?
Kā sagatavot veca buka cisku (6)
lai jāņubērni ēstu slavēdami un nesūdzētos par smakām. Interesē vietējās sezonālās garšas piedevas un marinādes. Ir ...
Kur nopirkt svaigu tunci ? (24)
Ja kādam ir izdevies nopirkt, lūdzu pasakiet kur . Centrāltirgus zivju paviljonā arī nav , prasiju pārdevējām, nevedot.
Kas tas ir ¿ (11)
Varbūt te ir kāda latgaļu zeltene, kas mācēs pastāstīt , kas ir " jobki ".
kāda tēja garšīgāka bez cukura? (56)
Man ir ieteikts iztikt bez cukura un trešo dienu mēģinu dzert iekrāsotu, karstu ūdeni....garša kā jau ūdenim.Norīt ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅