FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!

Dienasgrāmatas (blogi)

 saulesjuura,  04-02-2010 11:29 16  100
vāru, vāru putriņu...

vāru, vāru putriņu...

Izrādās, ka nemaz tik daudz nevajag, lai cilvēks mainītu savu ēdienkarti :))

Pēdējos gadus esmu pasākusi brokastīs ēst auzu pārslu putru, kuru vāru 1:2 ūdens:piens proporcijās.

Pēdējā laikā mēģinu to dažādot - pieliekot rozīnes, klijas...bet šodien piebēru 2 tējkarotes rudzu miltu(nopirku tos ekoveikaliņā, kurš atrodas Rīgas centrāltirgū gaļas paviljonā). Un putra sanāca patļoti garda - ar tādu nelielu rupjmaizes piegaršu vai aromātu, it kā putrai būtu piedrupināta rupjmaize.
Varbūt kādam noder šāda recepte un ar iegaršojas.
Labu apetīti! :)

ak, jā un ļoti garda ir šāda putra kopā ar ābolu ievārījumu :D

tāpat... atradu savos vecos DG ierakstos:
citi ieraksti saulesjuura d-grāmatā
Komentāri
Lucy: uzdzen drebuļus man tā auzu putra,jo pāris gadus atpakaļ man bija tāda diēta no rītiem,auzu vai kliju putra...tagad nevaru dabūt iekšā,tā piegriezās,ka maz neliekās:(((((
#1
2010-02-04 11:34
saulesjuura: oij, tik tiešām...jūtu līdzi, goda vārds! :) citas putras vēl neesmu sev uztrennējusi, bet auzu pārslu man ai kā garšo :))
#4
2010-02-04 11:51
Just_: Bet es reizēm ēdu rudzu pārslas, nevāru, vienkārši uzleju verdošu ūdeni, sāli, sviestu vai krējumu klāt - man garšo. Tāda ļoti bieza biezputra sanāk.
#2
2010-02-04 11:35
saulesjuura: Jā, man kolēģes ar ēd aplietās putras un pārslas, bet man garšo vārītie varianti...
#5
2010-02-04 11:52
SOLENA: Kaut kā to putru es ēdu ar ..."gariem zobiem", bet esmu spiesta un savējos ar iebaroju, viens otrs mēģināja izsprukt sveikā, domājot ka neredzēšu kā neapēdīs, bet neizdodas, es kā sargs stāvu blakus, lēdz pēdējo karoti ieēdīs, a pati, vai es arī ēdu to putru, vai divas dienas needu vispār to un kā pašās brokastis:)))
Bet šo receptīti pamēģināšu, paldies:))
#3
2010-02-04 11:49
saulesjuura: izmēģini gan, es putrai biku lieku klāt šķipsnu cukura un šķipsnu sāls, protams, gardāk izdodas, ja cukura šķipsna iznāk tāda palielāka :D
#6
2010-02-04 11:53
zaicis: Man arī garšo auzu putra,bet vēl ir garda piecgraudu putra saudabīga garša.
#7
2010-02-04 11:59
Pārējos 9 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.


Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅