|
Iepazīsties
380 lietotāji on-line
127 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
v_s_o_p dienasgrāmata
Marija_Anna: Lūdzu siļķes bildi studijā , vai iepakojuma EAN kodu .
Ir pieredzēts , ka siļķe no siļķes ļoti atšķiras un tas būtiski ietekmē gala garšu :) Pat neatceros , kā izskatās siļķe 1,4 kg ( bundžā , vai ?) #1 2014-12-20 19:02 v_s_o_p: siļķe ir ta pati renģe 1:5 mērogā , kas sarījās Omega3 kapsulas lielā daudzumā, vai arī speķi
#3 2014-12-20 19:15 fiffaaC: I poluchajetsja govno, izvinite... kakogo hrena tur taa suuda majoneeze vajadziiga, a???
#2 2014-12-20 19:13 v_s_o_p: standarta veida plastikāta iepakojums 1/4 kg lielveikalos. kādreiz siļķīti ņēmu RCT no spaiņem .. kādreiz bijas cool. mūsdienās "nesvaiguma" garša
#7 2014-12-20 19:42 Marija_Anna: :))
es par šo - http://kaija.lv/lv/products/9-1.php Tas ir domāts pēdējais produkts vai no 3 apakšējās rindas ? #6 2014-12-20 19:22
Pārējos 2 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
kārtainā mīkla (2)
Vai kāds var padalīties pieredzē, kā var panākt, ka kārtainās mīklas izstrādājumi pēc izņemšanas no cepeškrāsns ...
Saldēšana (26)
Atradu šūplādē jaunus saldējamos maisiņus. Tagad štukoju, ko varētu vēl sasaldēt ziemai! Ir kādi ieteikumi? Parasti ...
Krievu laika gaļas salātu majonēzes recepte (10)
Vai šeit ir kāda padomju laika pavare, gaļas salau meistare? Kā pagatovoja majonēzi taja laikā? Jo tagat 100% tādas ... |