|
Iepazīsties
360 lietotāji on-line
85 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
filmasmultenes dienasgrāmata
TikaiTu: Vai, izņemot ēšanu ( precīzāk -nenormalu risanu un filmas,) Tevi vēl kas cits dzīvē interese?
#2 2022-05-05 14:00 filmasmultenes: Nopelnita nauda ko darba nopelnu mani intrese. Nu nezinu kas vel. Palasit gramatu. Ko vel gribi lai mani intrese? #3 2022-05-05 14:07 filmasmultenes: Tas jau tas mazumins. Man jau patik garsigi paest. Es jau ta riktigi tikai 3 reizes diena edu. Pareijais tada naskosanas. Sikumini.
#4 2022-05-05 14:10 Skumjudruva1950: Ārprāts, dēliņ, pēc tādas ēdienkartes pamatīgu fizisko slodzi vajag,nevis dīvānā zvilnēt un filmas skatīties.
#5 2022-05-05 14:19 filmasmultenes: Es jau darbadienas izkrienos svaiga gaisa pietiekosi sava darba. Ka vairs brivdienas skriet negribas.
#7 2022-05-05 14:23 988: Norm. Racionala aiznemta cilveka menu
"Ceptas pilditas pankukas ar malto galu" - Nopirktas pilditas, tik uzmet uz pannas Galas un zivs filejas, ja. Neba pats kida zivi, griez galu Varetu iztikt. Man pietruktu augli, saldie un piens TikaiTu - Uzskaiti savas top intereses, hobijus, ja nav gruti. Menu interese mazak. Zinu, daudz dzer jogurtu 😃 #6 2022-05-05 14:20
Pārējos 130 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ko izveidot no pačarana? (23)
Man te nesen kolēģis no Spānijas atveda prezentu - vietējo nacionālo dzērienu pačaranu. Tas tāds uz anīsa bāzēts ...
Šampinjonu cepšana - eļļa vai margarīns? (22)
Internetā esmu noskatījis recepti "sviestā cepti šampinojni". Bet man nav sviesta un negribu arī pirkt, jo nebūs kur ...
Mīkla pīrādziņiem (6)
Ziemassvētki-pīrādziņu laiks tuvojas! Man kauns atzīties, bet pēdējo reizi tos cepu daudzus gadus atpakaļ:)Padalieties, ...
Kā sagatavot veca buka cisku (6)
lai jāņubērni ēstu slavēdami un nesūdzētos par smakām. Interesē vietējās sezonālās garšas piedevas un marinādes. Ir ... |