|
JurisK tēma (2013-01-11 18:04) [ visas] :
Kā ēst sarkanos Ekvadoras banānus?
Varbūt tie kaut kā jāgatavo? Varbūt jānogatavina? Nupat rimčikā nopirku, nezinu, kur likt, negaršīgi un cieti.
|
Vakar ar šiem uzmetu acis lielveikalā, tādi amizanti izskatījās, ko ar tiem iesākt, nav ne jausmas;)
|
parasti viņi ir banāni kā banāni, garša gan biki savādāka. Man negaršo, bet mazmeitiņa mielojas ar viņiem ka prieks.
|
re ko atradu:
3 lielie sarkanie banāni
100 ml. saldā krējuma
1 granātābols
3 ēdam karotes cukura
1 sauja svaigu piparmētru lapas
plombīra saldējums
jāizkausē cukurs uz mērenas uguns līdz tas pārtapis pavisam karamelīgs un brūngans. Tad pievieno saldo krējumu un vāra līdz mērce paliek viendabīga. kad tas ir izdarīts jāsagriež banāni un jāliek mērcē. vāra 30 sekundes. tad uz šķīvaja uzliek saldējumu un pārlej ar mērci. pārber ar granāt āboliem un svaigām piparmētru lapām.
|
Interesana recepte! Bet laikam kādas dienas paturēšu, varbūt nogatavosies un kļūs garšīgāki arī svaigi. Kaut kā ne visai cepti banāni, cik nu ēsts!
|
Man vinji negarsho nekaadaa veidaa.
|
Ēdami kā jebkurš banāns, tikai ar citādu garšu. Šie acīmredzot negatavi.
Manuprāt, vienu pēc tās receptes var arī pamēģināt ;) Ja ne pašam, tād kādu iepriecināt ;)
|
Zilie banāni ir vēl briesmīgāki.
|
Nekā īpaša, tik cena...:)
|
|
Rādu no 1 līdz 9 (kopā 9) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|