FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Gardummīļi
JurisK JurisK tēma (2012-03-24 11:05) [visas]:

Vienkaarshi un labi pagatavotas galjas garsha ir neatkaartojama!

JurisK 2012-03-24 11:06
Taa uzrakstiiju PA. Tad nu recepte. Njemam cuukas fileju, sagriezham apm. 2cm biezaas shkjeelees. Apviljaajam ar saali, pipariem, saliekam bljodaa uz dazhaam minuuteem. Pannaa sakarseejam eljlju, gandriiz taa, lai saak kuupeet. Liekam iekshaa galju un ik pa minuutei apgrozam, peec 5-10min. galja gatava, liekam uz papiira dvielja, lai iesuucaas liekaa eljlja. Gatavs. Knifs tajaa, ka lielais karstums aizdedzina galjas poras, viss mitrums un garsha paliek gabalinja, kljuudiities te gruuti, kvalitaate briinishkjiiga garanteeta. Taa pat var gatavot arii karbonaadi, telja galju arii noteikti, bet fileja tomeer taa labaakaa! Noskatiijos no viena vaaciesha, tv raadiija, kaa gatavot briezha galju. Labu apetiiti!
gucis6 2012-03-24 11:22
...esmu gaļēdāja, paldies...
klusaisMiileetaajs 2012-03-24 11:37
Vai tad saklapēt iepriekš nevajag?
Saksi 2012-03-24 13:05
Ideja ir laba.
JurisK 2012-03-24 14:40
Saklapēt noteikti nevajaga, gaļas kumosi ir mīksti, nedaudz sārti iekšpuše. Kā jau teicu - kļūdīties grūti, galvenais - pa to cepšanas laiku vairākkārt apgrozīt. Un eļļai jābūt ļoti karstai.
Latviete 2012-03-24 17:17
Šis stiķis ir vēl gardāks ,ja to gatavo sviestā...
Un karbanādi ar kauliņu gatavojot šādā veidā vālams ar nazi iekapāt no abām pusēm...klāt vēl tvaicēti dārzenīši un vitamīnu mērcīte(ņemam majonēzi,mazliet pielejam marinētu gurķu suliņu,ierīvējam svaigo gurķīti,iekapājam dilles un ja grib vēl jestrāku var ķiplociņu piespiest...veseli ēduši.
Hammer 2012-03-24 23:23
Ui, labi izklausās. Jāpamēģina;)
JurisK 2012-03-25 02:20
Jaa, gan viens priekshnoteikums - galjai jaabuut svaigai, ne saldeeti-atlaidinaatai. Filejas jau nesaldee, man shkjiet, taapeec tur ar garantiju:)Meegjinaaju parasto rimi karbonaades smuku gabalinju - nav tas, pasiiksta.
Fledermausis 2012-03-25 11:31
Izklausās garšīgi!
fiffaaC 2012-03-25 15:25
Njaa, tikai cilvis ar niku latviete var ieteikt vitamiinu! meerciiti ar majoneezi!!! :DDD /joks, nekaa personiiga/ :)

Un jaa, nevajag pirkt RIMI vai MAXIMAA galju, es peerku tikai Ulbrokas galju vieteejaa veikalaa vai veel var Megucii, bet vislabaak no zinaamas kundes :)))

Un veel - kaa znatoks - saals jaauzber peec tam :)
Just_ 2012-03-26 13:45
Jāgroza? Man savulaik mācīja, ka gaļas gabalu (arī kotletes) drīkst apgriezt tikai vienu reizi, apcep no vienas puses un tad no otras, lai sula paliek iekšā zem tā sacepuma. Tā arī daru. Starp citu, ja reiz par gaļu - neprotu izcept bifšteku, pērku kaut vislabākos liellopa gabalus, cepu šā un tā, ilgi, neilgi, karsti, ne tik karsti, nu nekādi, kā pasīksti, tā pasīksti. Visi mani steiki beigās ir kļuvuši par šmorētiem gaļas gabaliem. Kur tur ir tas knifs?
JurisK 2012-03-26 17:07
Kā jau teicu - es noskatījos, kā to dara vācietis ar nelieliem brieža gaļas gabaliem. Pamēģināju ar fileju, iznāca labi, ar karbonādi ne tā. Par steikiem - nezinu. Vispār tas ir kaut kas neizskaidrojams - mums te pavārs viņus šad un tad gatavo, lielākoties tas ir trenniņš žokļiem, bet reizēm ir ārkārtīgi mīksti un garšīgi. Kāpēc tā, nezinu.Iespējams, ka no gaļas atkarīgs.
grafins_Malishew 2012-03-26 21:52
Kur lai mūsdienās atrod pazīstamu cūku.....turi kaut vai pats uz balkona......
JurisK 2012-03-27 02:51
Jaa, taa ir liela probleema! Man par laimi blakus veikalaa tirgo tieshaam labu cuukgalju, nezinu no kurienes, bet laba.
arris 2012-06-20 08:23
Just, knifs varētu būt iekš tā, ka steikam fileja jāgriež lai šķiedras sanāk 45 grādu leņķī, tā viens šefpavārs mācīja un otrs laikam ir tas psiholoģiskais moments kas jāpārvar, ka gaļa jāatstāj vairāk vai mazāk pusjēla....
Rādu no 1 līdz 15 (kopā 15)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅