Vai suši der?
|
Protams bez prošuto šķiņķa neiztiksi.
|
Kā gatavo prošuto šķiņķi?
|
pie tekilas visi meksikāņu buritos, tostados, tortiļjas...
|
Otraa dienaa taapat shnabs ar gurkji...
|
....nu pie tekilas.......man der jeb kurš sievišķis.....
|
var jau vnk- texmex chili sautējumu,kas ēdams gan karsts, gan auksts..un desertā vai uz paģiru saldo rītu: Pan de maiz con pasitas y vanilla- jebšu kukurūzas putraimu plātmaize ar rozīnēm un vaniļas pārsaldo mērci. Var arī chiles enogada: pildīta paprika ar olīvām, rozīnēm, kaperiem, valriekstiem un grānātu sēklām-tas viss maisīts ar krējumu- nedaudz ķēpīgi, toties neaizmirstami..
|
un te: populārā chiles enogada
|
Te tik tiešām viena izvirtība...
|
Kas ir tekila?
|
Tikai un vienīgi meksikāņu burrito
|
nevajag sevi apdalīt:prošuto, burito- meksikāņu virtuve ir gana daudzveidīga. Tas, ko var dabūt LV pusfabrikātu veidā, ir vienīgi vārga atbalss no interesantās Meksias ēdmākslas..
|
epikasso tik daudz labas lietas satāstīja, bet pēc pēdējā komentāra tomēr sanāk, ka neko nevajag gatavot, JO TE NEKĀ NAVA !!!! - izdzer tekilu un liekas uz auss.
Melom, a kur receptīte?
|
Es par tako. Divas vannītes katram viesim, un uzkoda visam vakaram nodrošināta.
|
pikadilija, receptītes visas guglē :)
|
Ja kas, njem Gold tekila, apelsiinus un kaneeli. Apelsiinus sagriezj shkjeeliitees, uzkaisa kaneeli. Bauda kopaa ar tekilu. Ekselenti :)
|
Viennozimigi Nachos un Burito :D
|