FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Gardummīļi
sarma7 sarma7 tēma (2009-07-11 15:23) [visas]:

kaut kas interesants, kādam varbūt klusās šausmas...:)

sarma7 2009-07-11 15:23
1 gab.baklažāns; 2. gab. vidēji burkāni;
2.gab. sīpoli;
2.gab tomāti
300 g maltā gaļa;
150 g šampinjoni
eļla, sāls, pipari un tomātu mērces cienītāji var pielikt arī to, vispār garšvielas katra paša ziņā...:)
Eļļā apcep baklažānu gabaliņus, tad tos iemet pīlē. apcep atsevišķi burkānus un atsevišķi sīpolus, sēnes, visu kārtu kārtām liek pīlē neaizmirst pielikt malto gaļu un sagrieztus tomātus..:) Lai tur attīstās, kamēr gatavs...:)
Ēd kopā ar vārītiem makaroniem vai rīsiem, var štaukāt tāpat iekšā...:)
barbarosa9 2009-07-11 15:28
Es shito padariishanu nevaru iedomaaties bez kjiplokiem.
sarma7 2009-07-11 15:30
tad tik liec klāt, ķiploki ir garšas un gaumes jautājums...:)
sarma7 2009-07-11 15:44
Protams, ka pirms cepšanas visu sasmalcina pēc savas patikšanas...:)
sancho5 2009-07-11 19:56
Mani šon pacienāja ar ceptiem baklažām, kuri pildīti ar biezpienu un ķiplokiem, ļoti garda zacene!DDDD
pidulis 2009-07-11 20:01
Jūs varat cept savus baklažānus ar ķiplokiem vai ķiplokus vien un pieēst pilnu vēderu! Tikai neceriet, ka es ar tādu iešu bučoties!:(((
sarma7 2009-07-11 20:10
skaidrs,visas meitenes, kas negrib bučoties ar piduli grauž kiplokus...:)
sarma7 2009-07-11 20:17
atcerējos vēl vienu interesantu špeizi...:)
150g šampinjōni
1 gab. sīpols
1pac. vārīti rīsi (nepilna)
4 knakeri
2 ēd. kar. tomātu mērce
Sagriež sēnes, apcep eļlā, sagriež sīpolu, liek klāt un cep, tad piegriež knakerus un cep, pašās beigās pieber rīsus, pieliek tom. mērci un garšvielas un cepina, tad visas šitās šausmas ēd nost...:)

klusaisMiileetaajs 2009-07-11 20:53
Baziliks vēl jāpieliek, baziliks!
sancho5 2009-07-11 21:13
A kas ir knakeri?
sarma7 2009-07-11 21:15
sancho, tās tādas mazas, žāvētas desiņas, aizej uz Elvi, tur šonedeļ big atlaides, lēti nopirksi...
sancho5 2009-07-11 21:21
ā, nu skaidrs, es desas neēdu, tapēc nezināju!:)))
ShTEPSELE 2009-07-11 21:29

man baklažāni garšo vnk ripās cepti ar vnk SantaMarijas citronpipariem - es vispā baklažānus varētu ēst rītā pusdienā un vakarā, ja kāds dotu.....

vel baigi gardi ir - baklažānu sagriež gareniski šķēlēs, apcep ar citronpipariem (nu baigi man patīk tas maisijums) un tad tajās šķēlēs kā tūtiņās ietin biezpienu (ar vai bez garšvielām - kā pats grib) - nu baigi labi baklažāns iet ar biezpienu kopā, ņammmmmmmmmmaaa !!!!!!!!

par to pirmo Sarmas recepti - baklažānam es sēnes klāt nelieku, jo tā manās acīs ir izšķērdība, man patīk atsevišķi baklažāni (4daivās apcepti, čuguna plakanpannā kārtām ar malto gaļu, sīpoliem, tomātiem, burkāniem u.c. un atkal 4daivas virsū un saldo krejumu pāri un čuguna vāku virsū) un atsevišķi sēnes, jo abiem ir bagātas garšas pašiem par sevi, nafik likt kopā, ja sanāk 2 ēdieni?

/ierunājās krīzestantes balsī/
sarma7 2009-07-11 21:47
Step, nju, ko nu rājies...:)
Vienu dienu ēd tā, otru šitā...:)
Ar biezpienu neesmu ēdusi, būs jānoprovē...:)
sancho5 2009-07-12 00:22
Bet man garšo tam biezpienam klāt ķiploki! Papardīte šon pacienāja, nu dikti garšīgi, sātīgi!:)
sarma7 2009-07-12 07:30
Sancho, labi, pierunāji, pielikšu ķiplokus...:)
ingryda 2009-08-15 18:11
Gardumgards variants ir tie pashi pimeetie ripas apceptie baklazjaani, kuros pildiits biezpiens ar valriesktiem, kjiplokiem un zaljumiem.
konsuella 2009-08-15 22:21
Garšīgi. Tikai man nepatīk ar sēnēm. Vispār nekur nepatīk likt klāt sēnes, jo tām ir specifiska garša, sajauc tik visu garšu. Izņēmums varētu būt šampinjoni.
Rādu no 1 līdz 18 (kopā 18)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅