|
sarma7 tēma (2009-07-11 15:23) [ visas] :
kaut kas interesants, kādam varbūt klusās šausmas...:)
1 gab.baklažāns; 2. gab. vidēji burkāni;
2.gab. sīpoli;
2.gab tomāti
300 g maltā gaļa;
150 g šampinjoni
eļla, sāls, pipari un tomātu mērces cienītāji var pielikt arī to, vispār garšvielas katra paša ziņā...:)
Eļļā apcep baklažānu gabaliņus, tad tos iemet pīlē. apcep atsevišķi burkānus un atsevišķi sīpolus, sēnes, visu kārtu kārtām liek pīlē neaizmirst pielikt malto gaļu un sagrieztus tomātus..:) Lai tur attīstās, kamēr gatavs...:)
Ēd kopā ar vārītiem makaroniem vai rīsiem, var štaukāt tāpat iekšā...:)
|
Es shito padariishanu nevaru iedomaaties bez kjiplokiem.
|
tad tik liec klāt, ķiploki ir garšas un gaumes jautājums...:)
|
Protams, ka pirms cepšanas visu sasmalcina pēc savas patikšanas...:)
|
Mani šon pacienāja ar ceptiem baklažām, kuri pildīti ar biezpienu un ķiplokiem, ļoti garda zacene!DDDD
|
Jūs varat cept savus baklažānus ar ķiplokiem vai ķiplokus vien un pieēst pilnu vēderu! Tikai neceriet, ka es ar tādu iešu bučoties!:(((
|
skaidrs,visas meitenes, kas negrib bučoties ar piduli grauž kiplokus...:)
|
atcerējos vēl vienu interesantu špeizi...:)
150g šampinjōni
1 gab. sīpols
1pac. vārīti rīsi (nepilna)
4 knakeri
2 ēd. kar. tomātu mērce
Sagriež sēnes, apcep eļlā, sagriež sīpolu, liek klāt un cep, tad piegriež knakerus un cep, pašās beigās pieber rīsus, pieliek tom. mērci un garšvielas un cepina, tad visas šitās šausmas ēd nost...:)
|
Baziliks vēl jāpieliek, baziliks!
|
A kas ir knakeri?
|
sancho, tās tādas mazas, žāvētas desiņas, aizej uz Elvi, tur šonedeļ big atlaides, lēti nopirksi...
|
ā, nu skaidrs, es desas neēdu, tapēc nezināju!:)))
|
man baklažāni garšo vnk ripās cepti ar vnk SantaMarijas citronpipariem - es vispā baklažānus varētu ēst rītā pusdienā un vakarā, ja kāds dotu.....
vel baigi gardi ir - baklažānu sagriež gareniski šķēlēs, apcep ar citronpipariem (nu baigi man patīk tas maisijums) un tad tajās šķēlēs kā tūtiņās ietin biezpienu (ar vai bez garšvielām - kā pats grib) - nu baigi labi baklažāns iet ar biezpienu kopā, ņammmmmmmmmmaaa !!!!!!!!
par to pirmo Sarmas recepti - baklažānam es sēnes klāt nelieku, jo tā manās acīs ir izšķērdība, man patīk atsevišķi baklažāni (4daivās apcepti, čuguna plakanpannā kārtām ar malto gaļu, sīpoliem, tomātiem, burkāniem u.c. un atkal 4daivas virsū un saldo krejumu pāri un čuguna vāku virsū) un atsevišķi sēnes, jo abiem ir bagātas garšas pašiem par sevi, nafik likt kopā, ja sanāk 2 ēdieni?
/ierunājās krīzestantes balsī/
|
Step, nju, ko nu rājies...:)
Vienu dienu ēd tā, otru šitā...:)
Ar biezpienu neesmu ēdusi, būs jānoprovē...:)
|
Bet man garšo tam biezpienam klāt ķiploki! Papardīte šon pacienāja, nu dikti garšīgi, sātīgi!:)
|
Sancho, labi, pierunāji, pielikšu ķiplokus...:)
|
Gardumgards variants ir tie pashi pimeetie ripas apceptie baklazjaani, kuros pildiits biezpiens ar valriesktiem, kjiplokiem un zaljumiem.
|
Garšīgi. Tikai man nepatīk ar sēnēm. Vispār nekur nepatīk likt klāt sēnes, jo tām ir specifiska garša, sajauc tik visu garšu. Izņēmums varētu būt šampinjoni.
|
|
Rādu no 1 līdz 18 (kopā 18) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|