|
Jautājums: |
Gastronomiskās izvirtības - kā jāgatavo koPletes, lai cepienā nerauj pie pannas? |
Uzdeva: |
elsa |
Atbilde: |
Nu beidzot tak kāds sakarīgs jautājums šajā purvelī!!!
Kā zināms, tad barības uzņemšana ir viena no sakrālākajām cilvēka darbībām viņa nožēlojamās eksitences spirālē, kuru viņš protams savas aprobežotības un pieredzes trūkuma dēļ momentā pārvērš banālā profanācijā...
Kā?
Komplicētas darbības jāveic.
Pirmkārt - ekipējums: panna ar teflona pārklājumu (ja to dari reti un caur vienu vietu), malta gaļa (dažādi veidi), bet var arī kapātu, ja pa tatāru modei, tad vēl tur visādas citādas šņagas, kā sviests, rīvmaize, ola, zaļumi, garšvielas, krējums un lāpstiņa to tefteļu apgrozīšanai.
Otrkārt - nepieciešams lai rokas neaug no visiem zināmās vietas.
Treškārt - nopērc tak kādu pavārgrāmatu vai beidz uzdot jautājumus googlē!!!
Ja gribi lai uzcepju Tev koKleti, tad tā arī uzraksti privāti!!! |
<< atpakaļ uz "Tuftalogs" uzdotajiem jautājumiem
|