|
Iepazīsties
450 lietotāji on-line
78 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Marija_Anna: :))
sākumam nav slikti . Nez, kādu šo vasaru sola? Man jau kaut kā sāk katastrofāli daudz sēklu paciņu uzrasties. #1 2019-02-09 10:56 Parama: Man tikai palikušas pērnās dažas sēklu paciņas, jaunās vēl nav sāktas pirkt. Nupat interese man par tabakas audzēšanu uznāca . Esot ne vien noderīgs, bet arī skaists augs :)
#3 2019-02-09 12:41 Marija_Anna: Sēklu stendi ir tie, pie kā es aizķeros visa gada garumā. Uzreiz galvā kombinējas sējumi un krāsas. Tālredzīgi nopirku plastmasas mietiņus nosaukumu uzrakstīšanai. Citādi sanāk atjautības spēles pie trauciņiem un dobēs :)
#5 2019-02-09 18:23 langstinsh: Vīriem šis process neinteresē???????
Pipariem jau jābūt gaisā... Mietiņi nav jāpērk-der vecas žalūzijas Uz kastītēm,kā uzlīmes der veikala lipīgie čeku rullīši. #6 2019-02-09 18:43
Pārējos 3 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā atrast labāko pusdienu piedāvājumu Rīgas centrā. (16)
Kā izvēlaties restorānu un kafejnīcu pusdienu piedāvājumus, vai izmantojat kādas salīdzināšanas vietnes netā, kuras?
Ar kādu cukuru lai vāra ievārījumu? (26)
Ar to Optimas cukuru laikam nevar vārīt zaptes? Jelgavas cukura paciņās arī taču nav Jelgavas cukurs! Kurš te zin ...
Čuguna panna piedeg (22)
Iegādājos jaunu čuguna pannu, bet ir problēma ar to, ka tā piedeg? Lūdzu jūsu pieredzi un varbūt jums ir izdevies tikt ...
Vai zemnieku nakts tirgus vēl reāli darbojās? (11)
Vai zemnieku nakts tirgus vēlreāli darbojās? Kad bija aiz tramvaja sliedēm uz Daugavas pusi, tad bija reāla tirgošanās. ...
Kā netralizēt mežacūkas specifisko garšu (34)
Man ir konservēta mežacūkas gaļa. Varbūt kāds var ieteikt, kā to pagatavot, lai pēc iespējas mazāk būtu jūtama ... |