|
Iepazīsties
410 lietotāji on-line
83 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Nate: Nē, nav. Tas ir uzturs. Dakteris Danilāns saka, ka speķītis un šnabis mazās dozās ir OK.
#1 2017-01-19 21:12 Marija_Anna: Tie ir našķi.
Par dzeramajiem nepateikšu. Bagātinātāji laikam jau būs , jo kaloriju tur ir ka čum un mudž. #2 2017-01-19 21:15 Marija_Anna: Bagātina ikdienu :)
Katru dienu būs par traku , bet reizi pa reizei - kāpēc gan ne? Ja ir tā no sirds sagatavots. Pat esot uz Topa diētām labāk kādu reizi apēst ko no šī , kā mocīties stresā tikai sapņojot par dažādību ēdienā un garšās. #5 2017-01-19 21:25
Pārējos 20 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Plova receptes un gatavošana (26)
Ik pa reizei PA tiek pieminēts plovs. Nav noslēpums, ka patiesi īstena un garšīga plova gatavošana ir darbietilpīgs un ...
Kā panākt lai ābolu ievārījums neoksidējas (5)
Kādu vielu ir jāpievieno ābolu ievārījumam, lai tas neoxsidējas, nepaliek brūns. Esmu redzējusi tādus gaiši zaļganus ...
rupjmaizes kārtojums (12)
Dāmas, pastāstiet,lūdzu, vai rupjmaizes kārtojumam garoziņa jānogriež pirms maizes samalšanas?
Kabaču ēdienu receptes (6)
Vai kadam ir garsiga receptite edienam no kabačiem? kabaču ikru recepti es zinu! |